NINA78 -> Za CRUNCH ... in ostale (8.10.2004 7:20:07)
|
Punce - še to vam moram povedat. Včeraj sem v službi doživela grozo! Kar ne morem verjet (Crunch tudi ti si tako napisala in takrat nisem mogla verjet, zdaj pa še kako verjamem) da je svet tako krut!!! 2 dni nazaj mi je potekla pogodba o zaposlitvi. Nimam je še in ne vem, če jo sploh bom imela. Sem dobila kmalu živčni zlom včeraj popoldan. Tajnica me je klicala v sejno sobo in rekla (poslušajte kaj je vprašal moj direktor): ČE SEM PSIHIČNO BOLNA (beri BOLNA NA ŽIVCE)? DA ON NE MORE VZETI PSIHIČNO NESTABILNE OSEBE DELAT. Ker mu je povedala, da grem sedaj pa na bolniško. Čeprav točno ve, da sem imela splav; da me boli. Kako naj se smejim??? Tako da danes sem doma - na bolniški, ker res nisem več zmogla (bolečine, krvavenje). Tako da sedaj ne ve - morda mi bo podaljšal za 3 mesece (do sedaj delam že 2 leti pri njem - 2x enoletna pogodba) - danes se bodo odločali o meni. Jaz sem začela kar pri tajnici jokati od groze. Otroka sem izgubila (90 % zaradi stresa v službi, 14 dni sem bolna in noseča hodila delat - samo zaradi te klinčeve pogodbe, da ne bi ostala brez dela in kaj sem si zakuhala - splav) in kaj dobim za zahvalo - očitek, da sem psihično bolna, ker sem že cel teden slabe volje (ma tudi od tega, ker me je bilo strah od teh bolečin in vsega po malem)!!!! Vam povem - nobeni ne priželim doživeti niti 1 % takege groze!!!! Od čiščenja (v četrtek in 1. pregleda v sredo) sem bila doma samo v petek in ponedeljek (skupaj 4 dni delovne in še to sem koristila dopust), potem pa delat z bolečinami in krvavitvijo - samo zaradi preklete službe, ker si ne želim ostat na cesti v teh težkih časih. Ne smem niti pomislit, kaj so mi naredili. Včeraj sem spila tudi tableto za pomiritev (prvič v teh težkih dneh). Fizično - sedaj bom danes in čez vikend videla kako bo (upam, da bolečine in krvavitev poneha) in potem upam, da bom spet zdrava .... s službo pa ne vem, je rekla tajnica, da me bo danes poklicala - ker sedaj sem praktično brezposelna. PUNCE - A IMATE KAKO MNENJE O TEM? KAJ BI NAREDILE NA MOJEM MESTU? NO SAJ SEDAJ ŠE NE VEM KAKO SE BODO NA DELU ODLOČILI (MORDA JIM SVETI SONCE DANES), AMPAK ... VSEENO ME ZANIMA KAKO SO REAGIRALI V VAŠIH PRIMERIH. HVALA. Za Crunch - ne, veš - mene ni bolelo, ko sem šla na vodo. Ma mislim, da je to vse povezano in da nima bit kaj narobe - saj ne moreš bit po operaciji takoj OK. Do prve prave menstruacije, si praktično še vsa reven in ranjen (rana se celi počasi). Me pa boli v trebuhu (kot da imam neko kroglo notri), ampak trenutno sedaj zjutraj je OK. Pa krvavim še malo (ma mislim, da danes ni tako hudo, ma je tudi zjutraj še in ne vem - bom videla čez dan). Ma veš meni je rekla ginekologinja, da lahko krvavim po malo tudi do 2 tedna po čiščenju. Tako da se tolažim s tem. Želodec pa ja - boli tudi mene, ma mislim, da so to živci. BOG DAJ DA JE TEH MUK ČIMPREJ KONEC. PUNCE - BODITE FANJ IN LEP POZDRAVČEK. Upam, da se kmalu spet beremo. ČAU ČAU. :):):) MERRY.
|
|
|
|