Kengurujček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Anonimen -> Kengurujček (22.3.2007 17:42:55)

Ali kdaj nosite svoje malčke v kengurujčku? Kako imate obrnjene? Ali so radi v njem? Kdaj ste jih začeli uporabljati? Naš je v njem od 3. meseca pa ni ful rad notri. Nekaj časa že, potem pa ima kmalu dosti. Danes sem ga prvič okrog obrnila (da gleda naprej) in mu je že bolj všeč.

LP

frutka_ -> RE: Kengurujček (22.3.2007 17:56:22)

Morda mu je bilo preveč utesnjeno in se boljše počuti, če gleda okrog. v bistvu pri 3-eh mesecih postajajo pravi radovedneži in jih zanima vse kaj je v okolici.
naš je bil kar rad v kengurujčku ampka ga je hitro prerasel.

zungi -> RE: Kengurujček (22.3.2007 19:13:44)

jaz nikoli nisem uporabljala kengurujčka, ker ga fizioterapevti odsvetujejo. Sploh pa za našga, ker
hodiva 1x tedensko na NFTH.

Olivija -> RE: Kengurujček (22.3.2007 20:38:05)

Mi smo Ano nosili v kengurujču odkar je sama držala glavo. Je bila pa od vsega začetka naprej obrnjena in je zelo uživala. Priporočam ga za kakšen dež, ker je bila naša čist navdušena nad dežnikom. Smo pa šli tudi na kakšen krajši hribovski izlet, kjer je najbolj trpela moja sestra, ki jo je nosila, Ana je pa samo vriskala in gledala kje je pes.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

eya -> RE: Kengurujček (22.3.2007 21:00:53)

Jaz ga tudi nikoli nisem uporabljala.

pikapolona2 -> RE: Kengurujček (22.3.2007 21:58:20)

Enkrat poskusla pa me je hrbet bolel k sto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]...tudi dragemu ni ustrezalo...pa se tko je bla k en kup nesreče notri čist otrpla....se rajši vozimo z vozičkom...sm pa tudi jaz mislila da bomo to ob deževnih dnevih prakticiral.

malecka -> RE: Kengurujček (22.3.2007 23:30:07)

jaz pa sem komaj dočakala da jo lahko nosim v kengirujčku 2,3 mesece. Sedaj pa nas je to vreme fino zmrdalo. Tako , da ko bo sonček greva takoj ven, sam jaz mam še tistega taprvega ni baš lep.....

pikicaa -> RE: Kengurujček (23.3.2007 8:00:16)

Mi smo jo dali prvič ko sama držala glavo pokonci. Ampak nošenje je bilo skrajna sila, če se je preveč drla v vozičku, da smo prišli brez histerije do doma.

krfjolca -> RE: Kengurujček (23.3.2007 8:05:26)

Naš pa zelo užuva v kenguruju. Je notri, odkar drži glavo. Velikokrat ga uspavam tako, da ga nosim v njem, pa ga potem samo odložim. Je pa tako, da bi se naš veliko nosil, in potem doma nič ne naredim, tako imam pa obe roki frej.
Tudi za v trgovino je fajn, pa za na hitrico v mesto, če se mi ne da vozička v avto basat. Je pa tako obrnjen, da gleda, ko pa postane zaspan, ga samo obrnem proti sebi, pa zaspi. Imam pa Babybjorna, pa je ful fajn, vreden svojega denarja. Pa ojačan hrbtni del je, da se porazdeli teža.

bucka01 -> RE: Kengurujček (23.3.2007 8:14:14)

Krfjolca tudi jaz imam tak kengurujček od baby bjorna in sem ful zadovoljna našo punco sem nosila še od 3 tedna dalje ker v navodilih piše da mora biti otrok vsaj 3.5 kg težak in 53 cm dolg in res je dober ker je ojačan.
Se mi zdi da je v lupinici dosti bolj v neugodnem položaju kot pa v kenguruju.
Jaz sem vglavnem zelo zadovoljna in naša pokica tudi ker mi prav brž zaspi ko greva ven.

Stran: [1]