vnetje ušes (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Vesna -> vnetje ušes (22.3.2007 15:45:32)

moj val ima prvič vnetje ušes,upam da tudi zadnjič.kako smo to fasali ne vem.od ponedeljka ko smo šli k zdravniku nisva šla nič ven.ker je začel tudi grdo kašljat.jemljemo antibiotik.zanima me koliko časa moram bit doma brez ven it?
lp vsem

SILVA -> RE: vnetje ušes (22.3.2007 20:29:13)

Če nima vročine gresta lahko ven.Pa nosek faj čistit.

eya -> RE: vnetje ušes (22.3.2007 21:02:20)

Se strinjam s SILVO, kak dan po tistem, ko mine vročina, gresta lahko ven.

Do vnetja ušes baje pride zaradi prej zabasanega noska, ki ga je zato treba preventivno vedno čistit.

d151 -> RE: vnetje ušes (12.6.2015 22:52:53)

Mi vnetje usesk resujemo s polhovim oljem ali polhovo mastjo..nekaj kaplic polhove masti kanes na cajno zlicko, nato z vzigalnikom zlicko-olje pogrejes..preveris ali ni morda prevroce in olje kanes v bolece uho..nato polozis dlan na usesek, da se olje lepo stece v uho..najbolje, da se poleg otroka stars uleze za nekaj minut, saj je dobro, da otrok po moznosti zaspi..ko se zbudi, bolecina praviloma splahni oziroma popolnoma izgine.

Polhovo olje (mast) se dobi v specializirani trgovini www.glis-glis.com

respect -> RE: vnetje ušes (13.6.2015 11:57:29)

Ste tečne z temi reklamami.Pa tema je stara že .

FENIKSI -> RE: vnetje ušes (19.6.2015 11:53:59)

POLHOVO OLJE, KI PA JE ABSOLUTNO FENOMENALNO TUDI ZA ATOPIČNI DERMATISTIS. 5 LETNA HČI IMELA ODTEGNITVENI SINDROM ZARADI VASIĆEVE KREME. SAMO TO JO JE REŠILO. HVALA NARAVI ZA TO DARILO. UPORABITE GA TUDI ZA PLENIČNE IZPUŠČAJE, ALI PA GA PRIMEŠAJTE V SVOJE NEGOVALNE KREME ZA VEČERNO NEGO, BOSTE VIDELE KAKO PERFEKTNO DELUJE

verci -> RE: vnetje ušes (19.6.2015 12:41:04)

pozdravljeni, mi smo tudi ze imeli vnetje usesk...bili smo na antibiotiku ,drugace proti bolecinam calpol...
No to se nam je v kratkem kar 2 x ponovilo zdravnica svetovala samo kapljice operil in redno veckrat dnevno ciscenje noska ...kapljice pa ene 3x dnevno. in ja super uspelo brez antibiotika ...

scar5000 -> RE: vnetje ušes (20.6.2015 18:52:20)

Osebno polhovo olje uporabljam, ko imam bolecine v usesu. Hitro in ucinkovito odpravi bolecine in nekaj casa (kaksen mesec) potem uho ne boli. Prav neverjetno kako zelo preprosta rešitev za bolečine v ušesu, saj preden tega nisem vedel, sem imel veliko neprijetnosti oz slabih izkušenj, saj se le "gasil požar" (tablete proti bolečinam, gretje ušesa s toplimi "obhladki, antibiotiki,...).

respect -> RE: vnetje ušes (21.6.2015 10:47:30)

IZVIRNO SPOROČILO: scar5000

Osebno polhovo olje uporabljam, ko imam bolecine v usesu. Hitro in ucinkovito odpravi bolecine in nekaj casa (kaksen mesec) potem uho ne boli. Prav neverjetno kako zelo preprosta rešitev za bolečine v ušesu, saj preden tega nisem vedel, sem imel veliko neprijetnosti oz slabih izkušenj, saj se le "gasil požar" (tablete proti bolečinam, gretje ušesa s toplimi "obhladki, antibiotiki,...).

Waw in samo zato,da deliš z nami si se prijavil/a sem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
kaj vse nekateri naredijo za prodajo

Stran: [1]