|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost oblek za novorojenčka
22.3.2007 12:57:28   
MissLady
Pozdravljene!

Včeraj sem bila v shopingu v Celovcu in sem pregledovala tudi cunjice za mojega dojenčka, ki ga pričakujemo v začetku oktobra (PDP 2.10.07). In sem bila čisto obupana.

Kakšne št. naj kupujem??? Najprej sem izbirala 50, nakar mi je prodajalka svetovala 56. Sem čisto zmedena. Kakšne št. ste kupovale ve???

Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost oblek za novorojenčka
22.3.2007 13:37:59   
max23
Ojla,  ti kar začni kupovati v večini št. 62, 56 pa kupi le za vzorec, ker se lahko zgodi da mu boš oblekla kakšno cunjico le enkrat- ali pa sploh ne. Št. 50 se ponavadi kupi za nedonošenčke, tko da jo komot izpustiš.
lepo nosečnost

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2007 13:49:44   
Blejka26
nikar ne nakupuj preveč zaloge kajti nikoli ne veš kakšno številko bo otrok potreboval.Moja št.56ni nikoli oblekla...že zaradi širokega povijanja...za začetek kupi malenkost...najnujnejše

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2007 13:59:40   
eya
Jaz sem kupila v glavnem št. 62 in nekaj 56. 62 mu je bilo še precej preveliko, tako da sem kasneje še malo dokupila.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2007 15:50:54   
Strawberrie Cherrie
Nam 50 NI BILA PRAV, se pravi imam kar ene 3ful luštne ompletke, ki jih NIKOLi nismo oblekli.
56 smo nosili tja do 2,5meseca, 62 pa zelo malo user posted image user posted image user posted image , je ful hitro zrastel teh cm od 62 pa do 66 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2007 16:46:33   
ajja
Meni so vsi razlagali, da naj ne kupujem manjših oblačil od 62. Ampak sem vseeno nakupila kar nekaj oblekc št. 56. No, naš fant je star 2 meseca in še vedno nosi 56. So mi pa precej oblekic posodile prijateljice, tako da se je nabrala lepa kolekcija "ta malih". 

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2007 18:31:44   
Anonimen
Meni so vsi govorili, naj ne kupujem št. 56. Ampak sem poslušala sebe in sem nakupila nekaj stvari 56 in sem imela srečo, ker je bil škrat velik samo 50, zato smo 56 nosili skoraj do 3 meseca. Potem smo 62 skoraj preskočili in sedaj pri 5 mesecih nosimo 68 in 74 (odvisno od firme). Tako da poslušaj sebe oziroma kupi en komplet 56 (za iz porodnišnice), saj greš lahko potem še vedno v trgovino.

LP

(odgovor članu ajja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2007 21:35:53   
bobek05
Ja, to je večna uganka... Mamica, ki rodi nedonošenčka ali majhnega otroka rabi št. 50 ali 56 (vsaj na začetku), mamica, ki rodi konkretnega korenjaka, lahko št. 56 kar pospravi ali podari dalje... Težko je predvidevat kakšen bo otrok, koliko bo rasel in kako hitro. Jaz sem večinoma kupovala 56/62, nekaj malega 68.
Na začetku je kazalo super: rodil se je 17 dni pred PDP: 50 cm (3,5kg)... In potem je moj sonček kar oddirkal v višave user posted image  v 2 tednih sem pospravljala vse pajacke št.56, saj mi je v prvem mesecu zrasel za 7 cm, v drugem pa še dodatnih 5 in tako prišel po 2. mesecih na 63 cm - in smo še pred dopolnjenim 2. mesecem pospravljali vse pajacke št- 62.
Moj nasvet: kupi nekaj pajackov 56, malo večje št. pajackov 62 in kakšnega 68. Nikoli se ne ve in dobro je biti pripravljen. Vse ostalo bosta pa že sproti.

Lepo nosečnost ti želim.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2007 22:57:52   
Anonimen
Jaz sem jih kupila kar v velikosti 50.

Mi je tako grdo, če obleke visijo z novega dojenčka....

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2007 21:31:41   
NAVT
Meni so tudi svetovali (tudi v materinski) naj kupujem 62. Pa kar nekaj stvari sem imela sposojenih, tako da sem za začetek še kot noseča kupila le par reči (ker se mi je zdelo fajn take majčkene stvari kupit, ne ker bi rabila) in še to 62, ker sem ubogala nasvete. Naš Aljoša je bil povprečno velik in težak, rojen na rok, ampak vse tiste svetovane 62 stvari, so se mu vihale in nabirale, pa copatki so revežu padali z nogic (skupaj s pajackom). Najhujše je bilo pa to, da se mu je material nabiral na ramenih, pol ga je požgečkalo po ličkih in je iskalni refleks že laufal. Skozi se je obračal in iskal kaj bo začel sesati. Pa ni našel in jokal. Ful mi je bilo žal, da nisem prej kupila malo manjših stvari. No, saj je mož skakal v trgovino in nakupil par stvari, ampak meni bi bilo slajše, če bi lahko sama malo brskala in zbirala.

Št. 50 je najbrž res premajhna (spet odvisno od firme), 56 je pa za začetek kar OK. Res pa je, da lahko preraste to številko v zelo kratkem času.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2007 11:40:20   
tančica
Mojemu sinčku, ki se je rodil z 53cm so vsa oblačila št. 56 še prevelika, tako da sem kar zadovoljna da sem začela s to številko....Je pa seveda odvisno kako velikega otročka boste imeli...moja soseda v porodnišnici je rodila fantka velikega 58cm in so mu bila oblačila 62 še premajhna...

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!