spanje na boku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

LARA 612 -> spanje na boku (22.3.2007 12:23:31)

Imam 3 mesece in 3 tedne staro punčko. Zanima me, koliko časa mora dojenček spati na boku? Jaz jo še vedno dajem spat na bok, pa se ponoči prekucne na hrbet in spi na hrbtu.

Lp, Lara

pearl -> RE: spanje na boku (22.3.2007 12:28:37)

Čisto normalno za tvojo dojenčico. Tudi naša se je hitro prekucna na hrbet in na hrbtu spi z dvignjenimi rokicami.

miska2004 -> RE: spanje na boku (22.3.2007 12:38:15)

Našega 4,5m še vedno dajemo na bok spat, ponoči; čez dan včasih tudi na hrbet. Se pa kakšen mesec ponoči iz boka obrača na hrbet, oz. že ko ga položim v posteljico, se hoče na hrbet obrnit. Ampak ga ne upam pustit, ker mi ponoči ne podere kupčka, pa da ne bi bruhal. Zato ga zdaj zalagamo z obeh strani, spredaj in zadaj, da ostane na boku. Razmišljam, da bi ga dala na hrbet tudi ponoči, mogoče bo kaj dlje spal?!

pika30 -> RE: spanje na boku (22.3.2007 13:23:12)

Moja hči bo naslednji teden stara 3m in jo zvečer dajem spat na bok in založim z brisačo,ampak se mi čez noč sama obrne na hrbet.Ponoči ko se hraniva jo obrnem na drugi bok in se zjutraj pač spet zbudi na hrbtu.Večinoma jim tako najbolj paše.
Čez dan na sedežni ali pa v vozičku pa spi samo na hrbtu.

lidijat -> RE: spanje na boku (22.3.2007 13:36:28)

Midva pri obeh nisva kaj dolgo prakticirala spanja na boku, ker sta po cca 14 dneh sama sebe zbujala s kriljenjem rokic. Eva spi na trebuhu od 3 tedna dalje, ta velik je pa na trebuhu začel spati okoli 1 meseca. Na hrbtu je bilo enako, kriljenje z rokicami in posledično zbujeni že po 10.-ih minutah spanca.

Stran: [1]