Pajaca -> RE: 1 DAN-STO UR? (22.3.2007 10:37:28)
|
Zakaj tako bedno vprašanje??? Koliko mi je v pomoč partner???? HALO! Saj so tudi njegovi otroci in njegovo stanovanje in njegovi opravki!!!! Drgač pa da nadaljujem, midva sfolgava, ne vprašaj kako ampak nekje sem našla še dve dodatni uri v mojem delavniku. Služba (2 uri vožnje na dan), 2 otroka, 3x na teden rekreacija, grem ven s prijatelji, on tudi, včasih skupaj, vedno nehaj še fušam, spet sem se spravla delat magisterij, pripravljam se na strokovni izpit, moj študira..... Kaj vem pri nama je tako, da več opravkov ko imava več časa imava. Starši pa. Moja mama je predaleč, njegovi so v osti hiši, a rečmo da merkata otroke 2 uri na teden. Pa to ne ker midva ne bi zmogla, ampak ker gre za obojestransko željo in jim je v veselje. V drugih stvareh nama ne pomagata, torej nobenih kosil, peglanj, pospravljanja.... to počnemo sami, ne pustim da se kdo vmešava. Pa sori za tak prvi stavek, a meni je to najbolj čudno vprašanje. Otroka sta od obeh, torej tu ne gre za neko pomoč, ampak za to, da imava do otrok oba isto obveznosti!
|
|
|
|