kepica
|
romy, žal sem šele danes videla tvoj post, ker je tema zlezla že kar precej nazaj. Lahko ti povem, da sem si prav ta teden zravnala lase s tistim preparatom.Ker sem marca imela mesec sprememb sem v kratkem času dvakrat menjala barvo, sedaj pa sem si še poravnala lase in moram rečt, da lasje sploh niso uničeni, pa čeprav sem jih ta mesecd kar precej namučila. Opozoriti te moram samo to, da ta preparat odstrani kar precej abarve, če si pobarvana. Jaz sem iz temno rdeče zdej svetlo rdeča.Meni je to naredila teta. Na lase mi je namazala neko kremo, me dobro počesala, da so bili lasje res lepo ravni in pustila učinkovati 20 minut. Lase mi je potem oprala in posušila in to je bilo to. Dva dni oz. 48 ur sem morala zelo pazit, kako sem ponoči spala, da se niso lasje preveč prepogibali, nisem si smela las dajat za ušesa in spenjat v čop, ker bi se lahko to pozneje poznalo, ker ta preparat učinkuje še 48 ur. Moram pa to zadevo zelo pohvalit, ker sem se znebila moje 10 letne trajne, ki sem jo bila res že zelo naveličana. Res, da ko vidim kakšno skodrano blondinko, da me še prime, da bi jih imela, ampak res je bil že čas za spremembe. Drugače pa ti za točno ceno ne znam povedat, ker mi to dela teta in je ceneje. Jaz ji dam pač nekaj denarja za dobro voljo. Malo povprašaj v tvojem koncu koliko pri vas računajo. Kar se pa tiče škodljivosti za lase je pa verjetno odvisno od preparata in načina, kako to zadevo narediš. Tudi trajne sem že videla obupne, ko imajo punce kar požgane lase. Moja teta moram rečt, da to obvlada, veliko hodi tudi na seminarje in je super, je pa žal verjetno predaleč zate, ker smo iz Gorenjske. Aja, še podatek, ki te je zanimal. Ta zedava drži, dokler pač lasje ne zrastejo. Pri meni, ki imam ravne lase, je bilo potrebno narediti samo enkrat, da sem se pač znebila trajne. Če si pa skodrana, pa pač hodiš ko se ti naredi narastek in potem ravnaš samo narastek. Sem bila kar dolga Če te še kaj zanima, piši na privat, da te ne bom spet spregledala, če bo tema šla na drugo stran. lp,kepica
|