PRIMA PAPPA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tipi -> PRIMA PAPPA (5.10.2004 12:37:59)

Mene pa zanima kakšna je razlika me Prima pappo in Prima pappa Dondolino. Če ima katera od vas ta stolček bi lepo prosila za kakršnekoli informacije in kje je cenovno naugodnješi.

Lp:sloncek::sloncek::sloncek:

tina.nika -> PRIMA PAPPA (5.10.2004 12:47:45)

Mi imamo Prima pappo in je res super.:bravo: Ima razlicne naklone, visina je tudi nastavljiva in zraven ima dve veliki mizici.
Prima pappa Dondolino pa mislim da igra, otrok se lahko gunca ima pa eno malo in eno veliko mizo, vsaj taksnega sem jaz videla pri svoji prijateljici.
Lp, Tina:sloncek:

dory -> PRIMA PAPPA (5.10.2004 12:49:37)

Mi imamo dondolinota...super zadeva...prav tako ima razlicne naklone, visino, malo in veliko mizico, musko in celo sam se guga ( s pomoco baterij) :)...nas se je na zaceku mal prestrasil, pol pa veselo zacel zbijat po mizi in vriskat :)...skratka super stvar :)

BARBARA R. -> PRIMA PAPPA (5.10.2004 12:55:08)

Mi imamo Dondolina.Predvidevam,da je to dražja varijanta,pride okrog 47.000 SIT.Imenuje pa se Dondolino,ker ima še gugalnico.Torej na baterije otroka stolček sam lahko gunca, ima tudi mislim,da 6 različne melodije,jakost sam reguliraš,4 različne naklone naslonjala,dve mizici.
Naš sonček je zadovoljen v njem,predvsem,ker ima med nogicami plastično varovalo,tako da takrat ko sem zraven nje je ni potrebno prpeti.Vsaj za zdaj še ne.

ana1 -> PRIMA PAPPA (5.10.2004 14:01:25)

Mi imamo dondolina in je res super zadeva. v Trgovini Peg perego v lj-celovška je 37.800 (njihkov klub + popust nad 40.000 sit) Uradna cena je pri njih 41.900.

lp, :rozica:

mala Zala -> PRIMA PAPPA (5.10.2004 22:34:18)

Poglej pod www.soncek.si, imajo eno akcijo. Mi smo ga prejšnji teden dobili (Dondolina) in je super!

LP:zajcek:!

Stran: [1]