Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za vse nerojene in pre-zgodaj umrle otroke... 22.3.2007 2:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Sveta maša za vse nerojene in zgodaj umrle otroke Bolniška župnija v Ljubljani ob materinskem dnevu vabi v soboto, 24. marca 2007, ob 19.30 k sveti maši za vse nerojene in zgodaj umrle otroke, ki bo v avli pred kapelo v Kliničnem centru. Somaševanje bo vodil Ivan Mihelič, župnik iz Bukovščice, prepeval pa bo mešani cerkveni pevski zbor iz te župnije. Dodatne informacije dobite pri g. župniku, msgr. Miru Šlibarju, Trubarjeva ulica 82, 1000 Ljubljana, tel. 01/232–04–49, e-pošta: bolniska.zupnija@rkc.si. Pa prosim, punce - tole je objavljeno dobronamerno, brez kakršnihkoli verskih predsodkov. Jaz sicer nisem verna in tudi ura je "napačna", da bi se lahko udeležila, bom pa vseeno doma prižgala svečko za vse tiste štručke, ki sem jih poznala...
|
|
|
|
RE: Za vse nerojene in pre-zgodaj umrle otrok... 22.3.2007 19:38:58
|
|
|
|
Nikita***
|
Hvala, ker si objavila, jasno, da dobronamerno. Sama nisem verna in se ne bom udeležila, verjamem pa, da bo prišla katera izmed nas - prav posebnih mamic.
|
|
RE: Za vse nerojene in pre-zgodaj umrle otrok... 23.3.2007 14:11:08
|
|
|
|
Saša27
|
Sama nisem tega doživela, vendar mi solze tečejo ko se spomnim na vse tiste mamice in očke, kateri so morali to prestati in se mi zdi lepo, da se tudi na njih spomnimo.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?