manchy -> kraja (5.10.2004 19:31:35)
|
no pa da se se jst enkrat izkaslam na forumu,ker se je meni in kolegici enkrat zgodilo podobno. sva sle v emporium in pac probavale stvari,kolegica je pa kupla eno majcko in ko sva sle ven naju je ustavu varnostnik ce lahko pokazeva vrecke,torbice in racune stvari ki jih mava notr. ok,ni problema,se zgodi,opravlja svoje delo.ko sva to nardile pa hotle it je reku ce loh se pocakava:zmeden:men ni blo nc jasn,sm prasala zakaj,ni hotu povedat.reku je sam da se njegovmu kolegu neki zdi.:zmeden::zmeden:nama je pocas zacela temperatura narascat in pol pride njegov kolega.in nama rece da morva u kabino v spremstvu prodajalke,da bo preverla kaj mava oblecen,brez kakrsnega pojasnila zakaj naj bi ble lih midve sumljive zakaj gre in tko naprej:grrr::grrr::zmeden:in tko sva mogle it v spremstvu dveh varnostnikov kt dva kriminalca do kabine .jst sm sla notr prva z mano prodajalka in sm se mogla slect do modrca da mi je vrjela da nimam nic spodi:zmeden::zmeden::(:grrr:kolegica je pa ze tm nardila tako sceno da se je sploh niso upal spravt v kabino ker se ji je cist utrgal. in tko sva pol sle domov,brez usakrsnega pojasnila al pa opravicila. :zmeden: nasledn dan sm sla nazaj ker mi ni dal miru in sm hotla usaj vedet zakaj sva mogle it cez tako preiskavo in tak odnos do naju. in sva dobile odgovor da so vidl da nos kolegica majcko z etiketo. in sm prasala kje so to vidl in so rekl:pred kabino:zmeden::zmeden::zmeden: halo?!a naj se nebi pred kabino clovek gledal v ogledalo,cekiral kako mu stvar pase itd... u glavnem sla sem od tam se bolj razjarjena ker sem slisala se ene par zelo zaljivih stvari s strani posebnega varnostnika. tako da vem kako se pocutis.in se mi res ne zdi prou da si nekateri trgovci,in varnostniki lahko to dovolijo brez kakrsnih koli posledic:(:grrr::grrr: lp,manca
|
|
|
|