greece -> RE: Koliko vrtca plačujete? (10.4.2007 9:23:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zungi IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca IZVIRNO SPOROČILO: zungi A katera ve koliko stane v Kamniku 8. plač. razred, jasli?? Polna cena za JASLI v Kamniku je ~ bivših 110.000 SIT oz. 458 €, 8. plačilni razred je pa 80%, torej ~ 365€. Zungi, jaz tudi razmišljam, da bi vpisala še v LJ: - ker oba delava v LJ - ker bo 8. plačilni razred + 15% pribitka, ker si iz druge občine, verjetno še vedno cenejši, kot 8. plačilni v Kamniku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - ker je malo verjetnosti, da v Kamniku sploh dobim mesto Ja soncica tudi midva sva nasga vpisala še v Ljubljano, prav zaradi financ, ker nama ne uide 8. plačilni razred in ker je cenejši - mislim da v Lj. pride 8. pl. razred ca 65000 sit no pa kot si rekla, pa če maš službo v Lj. se mogoče res splača premisliti kam ga dati. Pa tudi to je res, da vprašanje kako bo z mestom v Kamniku, je pa res, da meni nekdo neki rihta tako, da menim da bi vrtec s septembrom dobila. Ampak sem v dilemi prav zaradi tolikšne finančne razlike. Bi te pa še nekaj vprašala: napisala si da zaračunajo neki pribitek ?? A to velja za vsak vrtec v LJ. ali samo pri določenih? Blagor vam, ki imate veze in boste preko njih prišli do vrtca v Kamniku. Mi smo dali vloge v še 10 drugih vrtcev v LJ in okolici. V večini so možnosti, da bomo sprejeti skoraj enake ničli. Imamo sicer zagotovila v enem vrtcu v LJ, vendar so v prednosti otroci iz LJ. V kontaktu z ravnateljicami vrtcev v LJ so mi zagotovili, da dosedaj problemov s sprejemom otrok stanujočih izven LJ ni bilo, letos pa zna biti velik problem. Govorim za prvo starostno obdobje. Skratka politiko LJ vrtcev razumem, ne razumem pa občine Kamnik, ki je očitno zaspala. Očitno bodo mnogi v Kamniku morali iskati zasebno varstvo, na kar namigujejo tudi odgovori, ki sem jih prejel iz mnogih vrtcev, kjer smo dajali vloge za vpis.
|
|
|
|