|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nemogoči upravnik
21.3.2007 19:27:19   
kobacaj

Danes sem besna kotuser posted image .  Ali mi lahko poveste tisti, ki živite v bloku ali večstanovanjski hiši, kako vam upravnik obračunava stroške za kurjavo in vodo. Jaz živim v novem večstanovanjskem objektu in imamo števce za ogrevanje  in števce za hladno in toplo vodo. Pa nam je upravnik za januarsko položico prišel popisat števce 19.2.07 in tudi obračunal do takrat (ogrevanje in vso vodo)v januarsko položnico. Torej sem že prejšnji mesec plačala za cca. 50dni, po števcu je naneslo cca 16m3 vode za 2 osebi in okoli 1500kWh plina. OK sem rekla če je za skoraj dva meseca, bomo vidl kaj bo obračunal naslednji mesec. 19.02.2007 pa sem zaprla tudi pred števcem ventil za plin, ker se je zunaj zelo otoplilo in še stanovanje je mansardno in je zelo toplo. No in dobim spet ta mesec položnico in on brez popisa števcev ponovno zaračuna 1500kWh  plin in 15m3 vode in jih tudi prišteje k popisu števcev (popisat  števcev ni prišel, samo pribil je ponovno isto porabo kot za prejšnjih 50dni), čeprav še danes 21.03 nimam tega stanja na števcih za vodo, za plin pa je popolnoma v istem stanju kot prejšnji mesec (ker je bil zaprt). To stanje sem tudi fotografirala in želela  njegovo obrazložitev, vendar si sploh ne da dopovedat. Za plin je zdej rekel, da bo potrebno plačati 25% tudi za zaprte ventile (in to še vedno nanese 25 EUR), za vodo pa noče razumeti, da sem porabila še v 10 dneh do konca februarja samo še 3m3 mrzle vode in 1m3 tople vode, ostale m3 pa sem plačala že v prejšnji položnici. Zdej me pa zanima če mogoče katera ve kam se lahko obrnem, če se ne bo dalo z njim nič zmenit in koliko plačujete povšal za popolnoma zaprte radiatorje oz. celo zaprte ventile pred števcem. In ali mu vi tudi ne bi plačali vodenja, ker jaz mislim da se vedno zmoti v našo škodo (tokrat okoli 110EUR)in še porabila sem ogromno časa da sem prekontrolirala sve njegove papirje. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nemogoči upravnik
21.3.2007 19:50:02   
Anonimen
Inšpektorat!!! Pa zamenjajte ga čimprej!

(odgovor članu kobacaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2007 19:54:15   
Anonimen
Mi ga nimamo(več) iz dost podobnih razlogov. Zamenjajte ga. Pri nas sedaj kar sami počnemo to kar je (oz. naj bi) počel upravnik. To dela en gospod in moj. Brezplačno itak.
Pa inšpekcija itak! Prijavi ga!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2007 20:20:44   
Anonimen
Nam pa zakisarjo popis števcev, ampak jih res redno popisujejo in plačamo dejanske porabe.

Sicer pa imamo tudi mi kup problemov. Jaz vsak mesec pregledam položnico, če se s čim ne strinjam, jih o tem obvestim, pri plačilu pa kar sama odštejem postavke, s katerimi se ne strinjam.

(odgovor članu kobacaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2007 21:08:18   
kobacaj

Ti Someone kako pa potem naprej ko jim odšteješ postavke, a se nič ne pritožujejo? Jaz se bom probala pogovorit še z njegovim direktorjem, če pa pač ne bo šlo pa na inšpekcijo. Na koliko časa pa ti preveriš svoje stanje števca če se dejansko ujema z njegovim popisanim stanjem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2007 23:17:51   
Anonimen
Smo imeli podoben problem in zahtevala sem poračun. Čakala sem dva meseca, da je gospa to naredila (pa jo plačujemo za obračunavanje), vmes pa seveda novih položnic nisem plačevala. Potem je začela noreti, da sem dolžnica, pa sem ji pokazala gotovino in rekla, da denar imam, vendar da ne bom plačala tistega, česar nisem porabila. In da če pač sama ne bo poračunala, bodo pa poračunali inšpektorji.
No, potem se je pa zmigala. In potem je pa ona čakala dva meseca, da sem vse plačala (zanalašč nisem hotela prej - saj pobiranja smeti in vode mi ne more odklopiti). user posted image

(odgovor članu kobacaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2007 23:46:11   
Anonimen
Iz kje pa si?

Poznam namrec dva upravnika user posted image  Oba v familiji user posted image

(odgovor članu kobacaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?