KBM -> 3 vici (21.3.2007 19:23:48)
|
Učiteljica Štefica v 2. razredu osemletke vpraša: "Kateri človeški organ se 10-krat poveča, ko je stimuliran?" Mojca ji odgovori: "Učiteljica, tega nas pa ne bi smeli učiti!?" Učiteljica ignorira Mojčino izjavo in pokima Janezku, ki drži roko gor. Janezek:" To je zenica, učiteljica. Učiteljica: "Pravilno, Janezek. Mojca zate imam pa samo dve opombi: 1. imaš zelo grde misli. 2. enkrat v življenju boš ZELO, ZELO razočarana!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Možu umre žena. Preden pogrebna služba zapre krsto, da bi jo odnesli do groba, naroči mož uslužbencu: "Prosim, položite ženo na trebuh v krsto". Uslužbenec se začudi: "Zakaj pa to?". Mož strumno odgovori: "Če se slučajno zbudi, da bo kopala navzdol!". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mož sedi v samim gatah za mizo in bere časopis, ko pridirja zena in mu rece: "France hitro se obleci, Mici pride na kavo in ni lepo, da bo vidla te tvoje stare kosti." France: "Ja, kar naj vidi, kako malo mi kuhas, da sem tako suh." Zena pa mu ne ostane dolzna: "Pol daj pa se gate dol, da se bo vprasala, zakaj ti sploh kuham!"
|
|
|
|