Blacky30 -> RE: kdaj roditi (21.3.2007 17:13:07)
|
Meni pa ni nič smešno. Jaz sem rodila januarja in če bi lahko izbirala, NIKOLI VEČ!!!!! Preklete viroze in vso to sranje sicer res razsaja tudi poleti, vendar še zdaleč ne v taki meri kot pozimi. 4 dni pred porodom sem jo staknila v čakalnici pri g. in rojevala 8 ur z 39 vročine in peklenskimi bolečinami v grlu, da sem ven kašljala gnoj. Porod je bil grozno mučen, bila sem izčrpana, po porodu se je šele pokazalo, kaj mi je ta viroza oz. gnojna angina povzročila z vsem naporom, ko sem začela kar lesti skupaj in je nastala prava panika, saj sem imela tako slabo kri, da sem takoj morala prejeti transfuzijo. Posledično je temu sledila cela noč brez otroka, ker ga nisem mogla imeti pri sebi zaradi transfuzije in ker je moral na intenzivno na preiskave, če se je kaj nalezel. Hvala bogu se ni. Vse dni na oddelku so mi ga rihtale sestre, ker sem kuhala z vročino do 40 stopinj, imela večino dneva infuzije napeljane z antibiotiki. Domov sem šla z vročino, brez mleka, ki se ni pojavilo, ker sem bila nafilana z antibiotiki, ki so mi jih še lepo v obliki kapsul dali za domov za vsaj 14 dni. Tako se z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] nisva dojila, ker je minilo preveč časa, da bi sploh lahko ratalo, saj je bil v tem času že tako navajen na flaško, da niti poskušal ni več zizati. Poleg tega sem ga cel čas v porodnišnici in potem še doma lahko cartala in pristavljala z masko na obrazo tako,kot jih imajo zdravniki. Grozno! Vročino sem zaradi vsega napora imela še več kot mesec dni po porodu. To je moja zgodba o zimskem porodu. Sedaj planirava pomladnega oz. poletnega otročka, ker imava to možnost, ker se nama ne mudi. Če pa ne bo ratalo, pa bo definitivno želja po otroku večja in bom premagala tudi ta strah in za eno tako bitjece šla ponovno pozimi rodit.
|
|
|
|