ključek -> Tašča (21.3.2007 13:41:43)
|
Lep pozdravček vsem, ki berete mojo temo. Verjetno nisem edina s tem problemom, a ne vem več, kaj naj naredim. Poročena sem 3 leta, in na začetku sva se s taščo " še kar " ujeli. V zadnjem času pa se vse preveč vtikuje v naju, vse hoče vedeti kje sva, kaj delava, kadar smo skupaj ali se slišimo, nama jamra,da nima nič denarja, kako naj pride čez mesec. Midva ji pač ne moreva plačevati položnice, ker gradiva hišo in veste, da denar kar polzi iz rok. Fora je pa v tem, da njen mož zelo rad pogleda v kozarec, rad kadi in tukaj je razlog, da nima denarja za položnice. Potem pritiska na moža, jaz mu " težim " doma in seveda je prepir tukaj. Jaz nočem več hoditi na obisk, saj samo sedimo za mizo in poslušamo njeno jamranje, kar pa mene živcira. Jaz imam tudi probleme, pa jih ne razlagam skoz in skoz. In potem beseda da besedo, in tako se že nekaj časa midva z možem kregava samo zaradi njih. Kako naj si pomagam, saj se res nočem ločiti zaradi tašče? Imate vse zlate tašče, ki vam samo kimajo, kuhajo kosila, so prijazne??????????Moja kuha kosila, a žal ne meni, pač pa svojemu drugemu sinu in njegovi punci. To se mi pa tudi zdi bedasto. Vsak nasvet bo dobrodošel. Želim sončen dan.
|
|
|
|