RE: voziček za na makadam? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

SIBI -> RE: voziček za na makadam? (21.3.2007 19:44:29)

Definitivno priporočam Quinny Frestyle comfort 3 XL!!!

Zakon voziček

zungi -> RE: voziček za na makadam? (21.3.2007 21:32:57)

Mi imamo od chiccota trikolesnik z amortizerji in napihljivimi gumami.
Za moje pojme eden boljših vozičkov za vozit - tudi po različnem terenu.
Zelo pohvaljen, pa še lahek je kar je tud prednost za voziček, saj je narejen pretežno iz aluminija. Povprečno vozički tehtajo ca 16 kg, naš jih ima pa ca 12 kg.
Mi imamo takega 3 v 1, tako, da smo imeli najprej trdo košaro (ko je dojenček še majhen), pa lupinico, ki se je namontirala na vozek in še trdi del ( za večje dojenčke pa vse tja do ca 3 let).

crci06 -> RE: voziček za na makadam? (22.3.2007 8:58:11)

IZVIRNO SPOROČILO: ajja

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Quinny freestyle 3xl comfort -> mi smo dosti offroad, pa je ful stabilen in vodljiv...

Se popolnoma strinjam, super je: zelo vodljiv, stabilen da kaj, obrneš ga lahko na mestu, malo je velik za v avto (imam punto grande, astra karavan ni problem), ampak se ga da hitro in enostavno razmontirat in nazaj zmontirat (košaro pa kolesa dol). V glavnem: priporočam.

Se strinjam z obema...
Gre tudi čez potočke, v sneg... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Če ga kupiš skupaj z lupinico, je še toliko bolje in ceneje...
Priporočam.
Pojdi malo v trgovino Pikapolonica in se zanimaj za vozičke, to bodo vse razkazali in razložili... to sem jaz naredila, potem pa na sončka po voziček...

pika30 -> RE: voziček za na makadam? (22.3.2007 18:39:37)

Mi imamo Quinny Buzza in je lepo vodljiv tudi po makedamu,čeprav ima sprednje kolo manjše....zelo zadovoljna z njim in ga nebi zamenjala.Drugače pa Jane slalom in Quinny Frestyle prav tako zelo dobra ,primerna za tvoje terene.Odločitev je seveda samo tvoja.

[image]http://soncek.si/inc/image/type;item;size;170;name;$$A_2A9DF3FB_buzzstrawberry$20copy.jpg[/image]Quinny Buzz

TheAngel -> RE: voziček za na makadam? (22.3.2007 21:03:56)

HVALA
Sedaj se samo še med tremi odločam. Kot da bi avto kupovala ;) Cela znanost

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.3.2007 20:06:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]