Banane ali hruške? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Anonimen -> Banane ali hruške? (21.3.2007 9:09:10)

Mamice pomoč prosim. En teden že dajem škratu jabolčno kašico (jabolko skuham in spasiram). Zdaj se mi je pa mal zaštekal. Ne vem, ali mu naj najprej dam banano (spasirano) ali hruško (skuhano in spasirano)? Jaz bi mu dala kar banano. Kaj mislite?

Lp

Mina1 -> RE: Banane ali hruške? (21.3.2007 9:12:56)

Definitivno banano, vse mešaš na osnovi banane in dodajaš, žličko po žličko in šele potem ostalo samostojno. Hruškica zna napenjati izn zrahljati blato...

Pa dober tek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

mojsoncek -> RE: Banane ali hruške? (21.3.2007 10:52:17)

Banana, pretlacena z vilico, je cisto O.K. (mi smo zaceli z banano, ker se mu je cisto utrgalo, ko je videl mene in je hotel tudi sam probati). Ko bos zacela s hrusko jo pa olupi in skuhaj, da ne bo kaksnih tezav z napenjanjem (pomaga pa pri zaprtju). Grozdje tudi lahko stisnes in ponudis sokec ali dodas k banani. Jaz sem mu tudi melono zmiksala k banani (veliko vitaminckov in tekocine). Slive lahko skuhas zraven jabolka... Kaksne velike izbire sadja zdaj res ni, bo pa kmalu bolje!

lp

eya -> RE: Banane ali hruške? (21.3.2007 12:29:00)

Čisto vseeno je, s tem, da bi jaz hruško dala najprej kuhano, šele kasneje pa samo naribano.

Arabela -> RE: Banane ali hruške? (24.3.2007 10:22:31)

Pri banani pazi da je ne daš preveč, ker ful zapira.. no vsaj našo.. hruško pa tudi ful rada je, pa je niti ne napenja.. jaz ji zraven hurške vmešam babyriž

Stran: [1]