Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 8:46:34
|
|
|
|
pety78
|
Jaz jih imam za blond. Pa so taki, kot vsi ostali. Meni nič posebnega. Ko sem si jih kupila, sploh nisem vedela, da so kao novi.
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 8:48:43
|
|
|
|
ery
|
A res? Zanimivo, tej sodelavki so se pa še posvetlili. No sej če mene vprašaš, je to en lari fari...
|
|
|
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 8:49:42
|
|
|
|
pety78
|
Ja, itak da je lari fari. Saj, ko so lasje sveže oprani so itak bolj svetli... Ma, kaj pa vem, probaj, pa boš sama videla.
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 8:54:40
|
|
|
|
total
|
vsak las opran je svetlejši in sijoč,tako da ne vem če je kaj v teh šamponih,mogoče občutek..
|
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 9:00:06
|
|
|
|
ery
|
Ja Total se strinjam...
|
|
|
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 9:05:43
|
|
|
|
ona
|
Jaz sem tusi provala tegale za blond lase,ker imam blond pramene in ni nič posebnega!Do zdaj je meni še najbolj odgovarjal šampon od Dove,kjer se pa res pozna,da so lasje bolj mehki... Provaj,pa boš videla Tega od nivee mislim
|
|
|
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 9:18:39
|
|
|
|
Felicity
|
Jaz sem tudi poskusila šampon za blond lase. Nekih hudih razlik nisem opazila. Samo ful balsama sem morala dat na lase, ker jih nisem mogla razčesat, ful jih je izsušilo.
|
|
|
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 9:34:18
|
|
|
|
ery
|
Ah pol je brezveze da ga sploh kupim.. Katerega pa imate, da naredi lepe sijoče lase, da ne masti?
|
|
|
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 9:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri naši hiši uporabljamo že nekaj časa nivejine šampone in balzam. Nimam pripomb,lasje so sijoči in mehki in dišeči še dolgo časa po pranju. Če hočeš sijoče lase pa v zadnjo vodo za splakovanje dodaj kis,za blondinke pa kamilični čaj in limonin sok.
|
|
|
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 9:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je,drugače bi samo eno vrsto izdelkov prodajali Odločno smo zadovoljne z temi šamponi.
|
|
|
|
RE: Novi Niveini šamponi... 21.3.2007 11:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem kupila šampon in oblogo za blond lase, samo težko poročam o efektu, ker se mi ni ratal na blond pofarbat, kot sem nameravala. Lasje so vsekakor sijoči in zaenkrat še nimam namena menjat. Kupujem pa vse to v Muellerju, kjer je kolikor jaz vem malo kvlitetnejša roba kot v drugih štacunah pri nas.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?