spelaz -> RE: OTROCI V LETALU (21.3.2007 8:40:04)
|
Ja, mi smo šli lani, ko je bil Jan star leto in 8m. Leteli smo do Kanarskih (5 ur) in je kar šlo. Let tja je bil zjutraj, tako da je bil naspan in sva ga kar nekako animirala. Vzela sem kar nekaj igračk, nekaj je še na letalu dobil. Malo smo se sprehajali gor in dol po letalu, stevardese so mu čokoladke nosile... Za nazaj je bil pa večerni let in sreča je prej na letališču zaspal, tako da ni bil tečen. Je bilo malo bolj hudo, ker je bilo letalo do fula polno, otrok pa brez sedeža, pri nama v naročju. Pa smo zdržali. Pa mali je kar naprej na oknih zapiral tiste polkne - gor in dol, pa mal je sprednje po glavi božal ... pa ni nihče kompliciral. Torej - vzemi nekaj njegovih najljubših igrač, kako knjigo, kake barvice in zvezek, pa kaj za pit in jest (sicer tudi na letalu dobiš, samo ko se mali spomnijo, mora biti to bolj hitro). Za previjat je v stranišču previjalna, to ni problema. Boste zdržali, ne se bat! Pa srečno. Letos gremo pa z dvema - tole bo šele komedija :-)))). Me pa zanima, če katera ve - ali lahko nesem na letalo termovko z vodo in mleko v prahu???
|
|
|
|