za vse, ki se trudite (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Jančika_ -> za vse, ki se trudite (5.10.2004 7:08:55)

Punce, pozdravljene!

Sama nisem imela nekih problemov z zanositvijo (zanosila sem po 7 mesecih), kljub temu pa spremljam vaše boje in držim pesti za vsako posebej.

Našla sem tale link, ki se mi zdi zanimiv - izkušnje žensk, ki so se trudile, pa so se nehale trudit in so zanosile. Mogoče bo kateri v vzpodbudo.

http://www.babycentre.co.uk/tips/562060.html

Lp, Jana:rozica:

Maša26 -> za vse, ki se trudite (5.10.2004 8:51:11)

Hvala za tale link, z veseljem sem prebrala vse zgodbice in me navdušujejo!

:rozica:

pika74 -> za vse, ki se trudite (5.10.2004 11:45:54)

Ooooo hvala :rozica:jančika:rozica:, kok si ti dobra, k mislš tud na nas. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: - še kej se oglas, pa polepšej naše debate s svojim :love::duda:cukrčkom:duda::love:.

Lp,
Pika74
:metulj:

Jančika_ -> za vse, ki se trudite (6.10.2004 12:20:45)

Ja, saj človek si lahko reče, zdaj pa ne bom več na to mislil, pa ne gre tako lahko.

Lahko povem, kako je bilo pri meni. Nikoli nisem imela redne M, šele eno leto pred odločitvijo za otroka se mi je uredila in sem jo imela nekje na 30-35 dni. In tisti mesec, ko sva rekla, zdaj pa gremo v akcijo:sloncek::sloncek::sloncek:, je spet začela zamujati! Kaj dela psiha...

No, šest mesecev je bilo tako, potem sem bila pa že čisto znervirana, čeprav sem si skoz govorila, da je to še vse normalno in da lahko traja tudi eno leto, pa je vse ok. Sedmi mesec sem si pa rekla, nič, zdej se pa neham sekirat, neham mislit na to, ko bo M spet zamujala, ne bom takoj letela po test itd itd.

Seveda zadeve nisem mogla čisto izklopit, sem se pa res bistveno manj sekirala. No in je uspelo. Nekje sredi ciklusa so me začele svinjsko bolet prsi (tako, da nisem mogla niti laufat niti na aerobiko), ampak sem to pripisovala bližajoči se M, ker me običajno prej bolijo prsi, ampak ne tako zelo. Zgleda, da so me začele bolet že kak dan po zanositvi, noro!

Ko mi je M res že pošteno zamujala, mislim da več kot en teden, sem pa šla kupit test. Možu sploh nisem povedala, ker mi je skoz govoril, da bom že vedela, ko bom noseča in da naj ne kupujem testov brezveze:). Tako da ni bilo nobene romantike v tem, ko sem s testom v roku prišla do njega, ko je sedel za kompjutrom, in mu rekla, da sem naredila nekaj, kar mi je rekel, da naj ne. In da je ratalo. Potem je modro izjavil - sem ti rekel!

In zdaj je tu Vasja, ki vam vsem puncam pošilja lubčke:zajcek:!

Stran: [1]