Vijolčne črte na prsih (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

ELA06 -> Vijolčne črte na prsih (20.3.2007 21:11:28)

Zdravo!

Imam eno vprašanje: Ima še katera na prsih, tko proti bradavici neke vijolčne "črte". Ne znam opisat...so to kake mlečne žleze? To izgine, ko nehaš dojit?
Sej me ne motijo samo me zanima če se bom lahko še kdaj sončla zgoraj brez[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] l

lp

Naja31 -> RE: dojke (20.3.2007 21:13:12)

Da niso to strije?
Tudi po prsih lahko nastanejo.

Dejča -> RE: dojke (20.3.2007 21:14:11)

Možno je tudi, da so se ti pojavile strije - to se pri raztezanju kože dostikrat zgodi - tudi na dojkah, lahko pa še po trebuhu, bokih, nogah ipd. Nisem čisto prepričana, vendar večina meni, da se jih ne da odpraviti ali zelo težko (z laserskimi operacijami). Žal.

Anonimen -> RE: dojke (20.3.2007 21:14:49)

Ja mislim, da so to strije. Nič se sekirat tudi to izgine. Misli, da celo če sončiš. Nisem najbolj informirana o tem.

LP

eya -> RE: dojke (20.3.2007 21:37:12)

Lahko da gre za strije, to je razpokana koža (če si se kaj zredila prehitro). Strije ne izginejo nikoli, samo posvetljio in ostanejo bele črtice, ki so manj opazne, če si posončena.

Kaj pa če vidiš kapilare, tanke žilice? meni se malo poznajo, ko sem pa dojila še polno, so se mi pa še ful bolj močno videle.

SILVA -> RE: Vijolčne črte na prsih (20.3.2007 21:47:23)

Ja to so strije,pri meni je bilo enako,samo da so sedaj že bele,na žalost

anckabancka -> RE: Vijolčne črte na prsih (20.3.2007 21:52:41)

Ja, pridelala si strije na prsih, jaz tudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Ampak ni take panike, res so čez nekaj časa komaj opazne- ko se prsi počasi vrnejo v prvotno stanje. 

skuštrana -> RE: Vijolčne črte na prsih (21.3.2007 7:12:58)

Odvisno kaj misliš pod temi črtami - a so na koži ali tik po njo? Če so na koži, potem so sigurno strije, če so pa pod kožo je pa možno, da se vidijo žile.

piščanc -> RE: Vijolčne črte na prsih (21.3.2007 9:31:12)

lahko so samo žile, ki so se razširile. jaz sem imela strije - okoli bradavide sem imela kar zvezdico narisano. sedaj so pa svetle barve

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.3.2007 9:34:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kofetek2010 -> RE: Vijolčne črte na prsih (21.3.2007 9:36:34)

mogoče pa niso strije in so samo žile - pri meni je že bilo tako (sem zgledala kot kak rečni zemljevid na katerem se vidijo vse reke in potoki) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Baucka -> RE: Vijolčne črte na prsih (21.3.2007 9:59:06)

Meni se tudi tako vidijo žile. Že v nosečnosti so se začele videt dosti bolj izrazito. Po moje to zgine, ne vem pa točno, ker še dojim. Strije pa sem jaz dobila po prsih in nikjer drugje, samo tisto je videt, kakor, da ti je koža spokala. Sem imela 3 dan tak naval mleka, da sem mislila, da mi bo vse skup razneslo.

ELA06 -> RE: Vijolčne črte na prsih (21.3.2007 10:22:22)

jana73  je najbolj zadela z opisom, kot rečni zemljevid zgleda vse skupaj.
Koža ni nagubana, te vijolčne črte so pod kožo.
Jaz upam, da so žile in ne strije. Kar je je!

hvala za odgovore

eya -> RE: Vijolčne črte na prsih (21.3.2007 12:27:02)

Ja, potem so pa definitivno žilice, če so pod kožo.

Stran: [1]