Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 11:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja filter sucan*? če daš več žajfe nau nič boljš sej se sam še slabše spere. probaj ga enkrat na prazno uprat z unim čistilom za stzreoje. a splakneš posodo predno jo daš not? kake pike pa ostanejo na kozarcih? od česa?
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 11:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa filter? Je čist? Lahko pa se je tud nabral kamen na tistih vrtečih palicah ki špricajo vodo. Probej sčistit filter pol pa operi stroj brez posode z tekočino za čiščenje pomivalnih strojev, mogoče bo kaj bolje.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 11:19:18
|
|
|
|
noe
|
Jaz sem začela uporabljati Calgonit, ker tako priporoča AEG, in sem po prvi škatli zamenjala za Somat 5, dodam sol in tekočino za lesk in je super. S calgonitom pa sem morala kdaj prat tud dvakrat, pa še tistih rjavih madežev mi ni neslo dol. A greje ti pa? Men je enkrat grelc crknu in je pral kar z mrzlo vodo.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 11:25:00
|
|
|
|
facka
|
moja tašča je imela iste probleme, pa je bila težava na vetrnicah, ki špricajo vodo
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 12:21:19
|
|
|
|
SaaS
|
Pri meni je ista težava, kot jo omenja facka. Filter čistim, uporabljam sol, vsake toliko zalaufam prazen stroj s čistilom... Zabasane so luknice v tistih vetrnicah, ki se vrtijo in špricajo vodo. Sama na morem očistiti, nisem pa še uspela poklicat servisa. Verjetno bo treba zamenjat ta del, ali špa kakšen drug filter, saj ta "svinjarija", ne bi smela priti tja notri. Aja, imam pa elektroluxa. Facka,kako je tvoja tašča rešila to težavo?
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 12:49:06
|
|
|
|
muška
|
hm a filter,... nanj pa sem malo pozabila , kje pa se dobi tisto čistilo za stroj, oz kako se mu reče? Grem filter preverit
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 12:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Majo ga v vseh trgovinah od calgonita. Jst ga mam iz hoferja k je pol cenej. Pa mislim da ga ma tud dm enga cenejšga.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 12:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa je ta filter v stroju
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 12:56:06
|
|
|
|
muška
|
evo filter sem spucala, ampak moram rečt, da ni bil ne vem kako umazan Bom videla kako bo naslednja runda oprana, da ugotovim, če je bilo to krivo. Drugače pa se mi na posodi - največ na zgornji rešetki , nabirajo neke pike, ki so kot kavna usedlina, so tudi temne barve - torej nekaj je kavne usedline očitno, druge pa so svetlejše. Posodo pa res zelo redko kdaj splahnem preden jo dam v stroj. Kavno usedlino vedno odstranim, večjo umazanijo tudi, ampak da pa še npr. vsak krožnik prej splaknila, to pa ne. Do meseca dni nazaj, je bilo vse OK. Aja, sem pa vmes uporabljala Somat 5 in ravno takrat so se mi začele pojavljat te težave in sem bila 100%, da je kriv ta Somat, no zdaj pri Calgonu je isto. Bom videla, kako bo zdaj, ko je filter čist
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 12:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA kje pa je ta filter v stroju Na dnu stroja , tam zraven k maš za sol dajat
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 13:13:04
|
|
|
|
piščanc
|
mi smo imeli najprej calgon navadni, pa je bila enkrat posoda siva, drugič so bile kapljice. v navodilih je pisalo, da če so kapljice je treba nastaviti sol (preveč kamna), če pa je posoda siva, pa je treba manj tekočine. pa ni nič pomagalo. potem je pa mož prinesel calgon 5 v 1in od takrat je bilo super
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 14:37:16
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Najprej zalaufaj prazen stroj z tekočino za čiščenje pomivalca in ga vklopi na najbolj vročo temperaturo. Mislim da imaš z tem problem.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 14:37:58
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Če uporabljaš sol je skoraj nemogoče, da bi se ti šobe zamašile in umazale na helikopterjih.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj mi slabo pere 20.3.2007 14:45:35
|
|
|
|
*goldfish*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Drugače pa se mi na posodi - največ na zgornji rešetki , nabirajo neke pike, ki so kot kavna usedlina, so tudi temne barve - torej nekaj je kavne usedline očitno, druge pa so svetlejše. A mogoče daš not preveč posode in je ne more pravilno izplakniti? Men ponavadi to naredi, če nad kozarcami dam še kako posodo, potem se mi te usedline naredijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?