malčki in kotalke oz.rolerji (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

sanasan -> malčki in kotalke oz.rolerji (20.3.2007 10:06:35)

Kdaj so začeli vaši?

Naša 28m si že nekaj časa obuva bratčeve rolerje in se poskuša rolat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].... zunaj pa tudi navdušeno gleda in leti za ljudmi z rolerji....
Meni se pa zdi malo zgodaj...ali naj pač poskusi? Smučanje ji je tudi presenetljivo dobro šlo, pa se sprašujem, če naj ji ugodim...

corfu -> RE: malčki in kotalke oz.rolerji (20.3.2007 10:19:31)

Moj je še nekoliko premajhen, a jaz ga bom ob prvem zanimanju posadila na rolerje. Torej ti svetujem, da ji daš možnost.

lin -> RE: malčki in kotalke oz.rolerji (20.3.2007 13:34:43)

Moja  Lin je stara dobri 2,5 pa tudfi kaže zanimanje.
Nogo ima 26/27.A se sploh dobi tako male rolerje?

al1* -> RE: malčki in kotalke oz.rolerji (20.3.2007 13:49:49)

Roces ima rolerje od 25-29. Naš je prvič rolal okoli tretjega leta - malo prej, pa mu ni šlo najbolje, lani pri štirih pa je že dobro vozil.

mily -> RE: malčki in kotalke oz.rolerji (20.3.2007 14:18:42)

Jst jo bom letos probala dat na rolerje, pa je stara 4. Sem jo hotla že lani, pa nekok ni blo interesa da bi sploh prbala. Njen prijatlček, je pa že pri 3eh obvladu in rolu kot tavelik. Torej je ful odvisno od otroka, naša že nasplošno ni nek športni tip in je vse bolj na izi.

Anonimen -> RE: malčki in kotalke oz.rolerji (20.3.2007 19:28:32)

Naš jih je dobil za tretji rojstni dan,ker jih je hotel.Aktualne so bile le nekaj dni.
Ker niso funkcionirale tako kot si je on zamislil,ko je gledal druge so postale nezanimive.Prepočasi mu je šlo in to mu ne odgovarja,medtem,ko njegova teta je pri treh letih rolala kot velika z bratovimi rolerji številka 40.segle so ji do kolen.Prejšni teden si je omislil da bi skejtal in ker je še premajhen smo mu iz druge roke nabavili skiro,pa je bil hudo jezen nekaj časa.Sedaj pa mu je zelo všeč.

Stran: [1]