Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Posteljica čez maternično ustje 20.3.2007 9:18:13
|
|
|
|
dskubin
|
jaz sem jo imela okoli in okoli ustja in se je tudi G bala, da ne bi šla čez, kajti potem je špotreben CR, ker pač posteljica ne sme pred otročkom ven. Odsvetovala mi je veliko premikanja z rokami in nogami (vštevši plavanje poleti), sem pa normalno delala do konca in hodila okoli. posteljica se sicer ko otrok rase premakne gor, ampak meni je ostala tam spodaj. Ker pa ni prekrivala ustja amoak je bila le okoli, sem rodila po normalni poti.
|
|
|
|
RE: Posteljica čez maternično ustje 20.3.2007 10:13:03
|
|
|
|
smotka lonib
|
Jaz sem jo imela v začetku do približno 16T, potem pa se je počasi dvignila. Takrat sem ful počivala, le kdaj pa kdaj sem naredila kakšen sprehod okoli hiše. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Posteljica čez maternično ustje 20.3.2007 15:55:04
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Ojla. Pri meni je bilo enako. Se je pa sama dvignila nekje v 7. mesecu. Se spomnim, da sem kmalu potem rodila. Ne zaradi posteljice, ampak zaradi drugih težav. Kar upoštevaj nasvet ginekologa. Če ga jaz ne bi, vprašanje, kaj bi bilo z mojo pikico pokico. Srečno!
|
|
RE: Posteljica čez maternično ustje 21.3.2007 21:01:05
|
|
|
|
bobek05
|
To sem jaz tudi imela, ampak se je dvignila. G mi je rekel, da ni potrebno paničarit, ker se zelo pogosto sama dvigne z rastjo otroka. No, CR sem pa vseeno imela - ker se mali ni obrnil.
|
|
RE: Posteljica čez maternično ustje 23.3.2007 9:40:46
|
|
|
|
chips
|
To imam tudi jaz in sem v 18.tednu.Upam da se bo vse uredilo.Čez tri tedne imam pregled in bomo videli kako kaže.G je rekla da ni treba paničarit ,da se s tem ko otrok raste v večini primerov vse samo uredi. Drugače se pa lahko kaj komplicira. Drugače sem v bolniški samo imam doma 16.mesečno hčerko in počivam samo takrat ko je v vrtcu.Drugače bi se pa rada kr crtlala in bila na rokah ,.... Tako da kadar sva same doma komaj čakam da gre spat da se lahko uležem. lp
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: Posteljica čez maternično ustje 25.4.2007 14:46:53
|
|
|
|
Bauka29
|
Tudi moja posteljica je spodaj zadaj? Saj je to to, o čemer se pogovarjate? Upam, da se premakne. Nimam pa navodil, da nebi smela plavat. Približuje se junij, pa morje... No, bom še vprašala na pregledu.
|
|
|
|
RE: Posteljica čez maternično ustje 26.4.2007 14:09:02
|
|
|
|
Maxica
|
V drugi nosečnosti me je na ta pojav moj ginekolog opozarjal že od kakšnega 11 tedna naprej. Še potem, okrog 30. tedna, sem jo imela čez. Seveda sem bila ves čas vsa panična, ker sem se bala kakšne izkrvavitve in prezgodnjega poroda, ampak se je pa potem po 30.tednu premaknila in s tem nisem imela problemov. V nosečnosti naj bi to imelo kar 10% žensk, na koncu pa le še 1%. Srečno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?