vidja -> RE: blato zadržuje (20.3.2007 10:17:23)
|
Sočustvujem z vama! Naš je bil podoben, zdaj je kak mesec brez pleničke, po je tud že 3 leta star. Komaj nam je uspelo. Tudi jaz sem poskušala že nekajkrat, ampak je bilo vedno tako, da za lulanje ni bilo problema, kakat pa ni hotel, ker je rekel, da ga boli. Ko sem mu pa pleničko dala, pa veselo pod mizo in je opravil svoje. Potem sem ga enostavno pustila in mu dala pleničko, pa so me tud že vsi spraševali in se čudili, či je še v edno v plenicah. No, potem sem pa po premoru spet poskusila, ko se mi je pač zdelo, da je malo pozabil. Ampak za kakanje sem ga prepričala edino tako, da bo drekec, ki ga bo naredil, spustil podganam na glavo. Res pa je, da svo to začela, ko smo bili vsi doma in je bil skoz z mano. Ne sekiraj se, ker po moje še sploh ni take panike. Pusti ga, naj malo pozabi na vse skupaj, pa poskusita spet čez nekaj časa. Res mu moraš zaupat in ne preveč pritiskat nanj. To je nekaj naravnega in naj za to ne bi obljubljali nagrad. Zaupaj tudi sebi, da se ti bo posvetila dobra rešitev! Pa veliko uspeha!
|
|
|
|