bonika
|
živjo punce! jaz sem tud malo priredila dieto, upam, da sem še vedno lahko z vami, čeprav hujšam zdaj malo po svoje, ampak me ful motivirate, ko berem vaše poste in me prepričujete, da vztrajam, čeprav zdaj malo drugače. jaz sem se res obupno počutila pri tej prehrani. zdaj pa jem normalne zajtrke, včasih tudi sadje, potem kosilo (tu se potrudim da ločujem B, Š in OH), in popoldne še kaj malega za malico-ponavadi sadje, večerjam pa ne. popoldne grem vsak dan tečt ali pa v hrib. počutim se super, prej sem bila pa vsa napihnjena. tehtnica mi je danes spet pokazala 1kg manj, se pravi skupaj -3kg danes sem vseeno poskusila z vodo, ampak ob 3h popoldne me je že tako bolela glava, da sem morala jesti. čestitke vsem, ki še vztrajate, čeprav se mi zdi, da vse malo grešimo tu pa tam, ampak važno je da se dobro počutimo, bo pa malo bolj počasi šlo dol s kilcami, po moje še boljše, kot pa ful na hitro. auroraa, tebe pa tud čist razumem, če ti je tega dost, ti je pač dost in pika, pa veliko uspeha in dobrega počutja pri novi dieti ti želim!
|