|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mislm...
20.3.2007 7:42:45   
ur+sa
zdravo.

No včeraj sem vas spraševala, kdaj naj naredim test, al naj raj mau počakam... itd.... in danes zjutraj sem ustala ob 6, ker ponavad okol 7.12, sem šla lulat in notr pomočila Mini baby check...in čakam.... čakam..... čakam...čakam.... nato pa se pojavi kontrolna črtica....in zraven še ena...tko da ja...ratalo mi je....

upam, da je to to...sem slikala z mobijem ,da bi jo na RR dala, pa mi noče poslatuser posted image nevem kako...

no tko da sem cist zafustrirana, sem več kot pol ure prej prsla na siht, ker sem bla tko vesela, da nisem mogla vec sedet doma...

tko, da hvala vam za vspodbudne besede...zdej morom še G poklicat, in se naročit za pregled.... res sem veselauser posted image

PS... drgač me mau špika v desnem jajčniku, je to normaln, al bo šlo vse skp v franže?user posted image
hvala

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mislm...
20.3.2007 7:44:02   
Anonimen
user posted image user posted image  Čestitke in zdravo nosečnost,srečka nosečka.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2007 7:45:44   
Udb
Ja, vse čestitke. Špikanje je pa čisto normalno. user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2007 7:50:20   
ur+sa
ja hvala vamauser posted image  tko ssem vesela, da ne znam povedat...

a špikanje je pa ql....user posted image upam, da je to del tega...

aja še eno vprašanje. sem prvič noseča tko,da ....če se naročim k G, bo že kaj vidla...ali še nič?

hvala

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2007 8:00:23   
soncece24
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2007 8:04:47   
afnica mala
user posted image user posted image user posted image  Čestitke !!!
Špika - močno -pa tudi mene in so mi povedali, da je to čist normalno, ker se maternica širi.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2007 8:05:38   
medika 13
user posted image še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image !

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2007 8:07:26   
sazi
čestitke
pri G se pa kar naroči. Itak te bodo vprašali zakaj prihajaš in kdaj si imela zadno M in bo potem sama izračunala, za kdaj te mora naročiti. Če si ravno po zaostali M, se zdaj verjetno ne bi še nič videlo. Tam nekje po 6. tednu (pri nekaterih celo pozneje) se pa zagotovo vidi.
Mene so v nosečnosti naročili na 1. pregled dobrih 7 tednov po zadnji M.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2007 8:08:27   
ur+sa
afnica mala, boš novemberka...???user posted image user posted image a da tebe tut špika?ani to mau čudn...tale špikenje, upam , da ni kej norobe?

hvala vam za čestitke..user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2007 8:26:12   
afnica mala
 Vedno sem si želela otročka od aprila do julija enkrat, da imaš super rojstnodnevne zabave. user posted image user posted image Zdaj je  pač november.
Včeraj sem nekje brala, da je normalno. Danes zjutraj me ni špikalo, pa sem bila zaskrbljena, zakaj ne, no saj pol me je pa spet začel. Kolk smo hecne, vse nas skrbi!
A veš česa se jaz veselim;user posted image pravijo, da je drugo trimesečje najlepše,user posted image no in takrat bo čas za dopust in se bomo meli fino.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2007 8:26:29   
Anonimen
o ur+sa.... ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Končno ti je uspelo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa lubi že ve??user posted image

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2007 8:31:29   
pina-1
ur+sa čestitke. sem prov vesela zateuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2007 8:35:45   
Jančika_
Čestitam!

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.3.2007 8:37:12   
ur+sa
ooooooooo hvala...
afnica mala: ja sej je pomoj bolj da si polet bolj visoko noseč, ker loh na sebe vržen une kiklice, pozim je bl drek, k mors vse bunde pa vse novo kupt...ja no upam, da bo vse v redu, da bošlo kot more it...
ti kdaj maš pregled pri G? si ga že mela... kdaj pa mas točn PDp (mislm točn..kdaj si si naračunlala?
biba 12: ja hvala... hvala... kaj pa vi2 čakata...ne moj se ne ve...bom najprej se pri G 100% prepričala...poj pa domačm pa ostalm povedala...user posted image

pina-1: ja hvala za čestitke... jest držim pesti za vse vas/nas, da vam uspe....

res morm čist odmislit... poj pa kr ratauser posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2007 8:40:13   
ur+sa
[qučestitke
pri G se pa kar naroči. Itak te bodo vprašali zakaj prihajaš in kdaj si imela zadno M in bo potem sama izračunala, za kdaj te mora naročiti. Če si ravno po zaostali M, se zdaj verjetno ne bi še nič videlo. Tam nekje po 6. tednu (pri nekaterih celo pozneje) se pa zagotovo vidi.
Mene so v nosečnosti naročili na 1. pregled dobrih 7 tednov po zadnji M. ote]čestitke
Mene so v nosečnosti naročili na 1. pregled dobrih 7 tednov po zadnji M. [/quote]

aja..user posted image no sej... zadno M sem mela 18.02. tko da... je dober mesec okol.... no sej...samo da bouser posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2007 8:46:20   
stunfek
Česttke ur+sa! Nič se ne sekiraj...uživaj sto na uro! Bravo srečka nosečka.user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.3.2007 8:46:26   
janapan
čestitke,...hotla sem ti povedat samo to da je špikanje popolnoma nekaj normalnega zato ne skrbi.

Kar se tiče časa nosečnosti imajo pa vsa obdobja prednosti in slabosti. Jaz sem noseča čez zimo (rok imam začetek junija), sicer mi ni blo treba kupovat glih novih bund in teh stvari je pa zoprno ker že tko si okrogel, pol daš gor pa še pulover in bundo in si kot en snežak. Pol je še ena slabost - poleti in jeseni nič svežega sadja in zelenjave zaradi dojenja ...kar je živa katastrofa.
+ plusi pa so, lepo vreme za sprehode z dojenčkom, v visoki vročini ti ni treba hodit okrog s trebuhom, na zimo ima otrok že pol leta in je z njim že lažje....

Evo pa čestitam še enkrat

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.3.2007 8:48:30   
afnica mala
Pri meni pa mož ve za vsako testiranje. Delam ga okoli 4h, pol petih, pol pa itak več ne morem zaspat. Potem pa ga ob 7h obvestim, kako kaže, danes je bila črtica vidna že iz 2 m. Ha-ha!
Imam datum že naslednji četrtek, ker sem bila naročena že prej zaradi bolečin, ki so trajale 2 meseca. No, in zdaj sem poklicala g, ker je pač prezgodaj za kaj videt. Ko sem omenila ss pred pol leta, pa je  rekla naj kar pridem, če bo treba kakšne hormone dat.
pdp naj bi bil pa 28.11.07- jesssss!!!! Še teh groznih slabosti se veselim, sam gotovo ne dolgo!!user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.3.2007 8:54:00   
ur+sa
hval za vse čestitke...

janapan.... upam, da res ni nič takega... ne sej kukr kol je lepo bit noseč...samo da siuser posted image

afnica mala, jest nj bi mela 25.11, vsaj tko sem na RR izračunala... kdaj si pa della prvi test...kol časa po zamudi M?

Jutri je nov dan...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.3.2007 8:55:12   
soraja
čestitkeuser posted image tudi iz moje strani,želim ti lepo in zdravouser posted image . Jaz pa imam jutri 1. pregled pa sem kr mal na trnjih upam,da bo vse ok zame in za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.3.2007 9:25:34   
afnica mala
Prvi test sem delala v nedeljo. Potem v ponedeljek in nisem si mogla kaj še danes. Vsak dan je bolj vidna. Pravim si ziher je vse ok, prejšnjič je bil test pozitiven šele 6 dan zamude, pa še to švoh črtico - pa ni bilo ok. user posted image  bi pa morala dobit nedeljo ali ponedeljek. Ovulacijo sem imela pa 02.03.07- to pa vem, ker sem se prvič testirala z mikroskopom, aja pa krče sem imela, zato sem sploh šla gledat slino.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.3.2007 9:26:11   
SM10
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.3.2007 9:46:48   
smejčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke za user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.3.2007 10:03:36   
ur+sa
hvala user posted image

afnica...a prides kaj čvekat na novemberke?
drgač je men zamudila 4 dni, pa sem čist tko naredila test, kk ste me vcer prepričale...user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.3.2007 10:15:02   
baja*
Čestitke!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.