Anitka -> ŽALOSTNA (4.10.2004 16:03:11)
|
Hojla SABA! Tudi jaz sem danes zelo žalostna, kljub sončku, ki sije zunaj. Ob branju današnjih žalostnih sporočil, je tudi mene zajela žalost. Punce globoko sočustvujem z vami, a prosim vas, ne vdajte se, ne obupajte pa če je še tako težko. Tudi jaz se tolčem po glavi zakaj nisem že prej začela "delati" na otroku. Sicer pa, ali mi lahko kdo garantira, da bi pikico že imela ob sebi, če bi jo začela "delati" že pred petimi leti?!? Ne ne more mi in ne more niti vam, dragim mojim prijateljicam, zato si ne smemo očitati tega. Uporabila bom že zlajnano frazo, da za vsakim dežjem posije sonce. Punce v še tako težkih trenutkih ne smemo obupati, kajti upanje umre zadnje. Uspelo nam bo, uspelo bo tebi Saba, uspelo bo Klarisi, uspelo bo Bambi, pa Koali, Pii 73, Piki 74, Gei 1, Meeryani..... pa uspelo bo tudi meni. Mogoče ne zdaj takoj ta mesec, a ni :hudicek: da nam pa nekoč v bližnji prihodnosti vseeno ne bi uspelo. Punce držite se in na dve :modri::roza: ali pa na + kakor želite;) Pa srečno!!!!!!:angel::angel::angel: Anitka:metulj:
|
|
|
|