bebi -> RE: dvigovanje ritke + mehek? (27.3.2007 13:42:19)
|
Tudi pri nas je pediatrinja na sistematskem pregledu pri 6m ugotovila enako, razen nogice si je pridno tlačil v usta že pri 4,5 mesecih. Čez 14 dni sva imela kontrolo in je ugotovila, da je bistveno bolje, vendar naju je vseeno poslala v RA. V 14 dneh nisva delala nič vaj, le gosto hrano smo začeli uvajati. ?????? Hrana-razvoj???? Če bi prej začela z GH verjetno sploh do tega ne bi prišlo. Pa sem bila neumna in se striktno držala samo dojenja do 6. meseca. Sedaj sva bila že enkrat v RA, kjer so nama pokazali vaje in jih bolj ali manj izvajava, čeprav je zelo težko popravljati gibe, ki jih je do 7. meseca delal. Sicer pa se preveč ne sekiram, ker je naš pikec sicer prav živahen fantek in mu nič ne fali, se mi zdi, da ga hočejo le dohtarji narediti za bilkota debilkota in se povsem strinjam z BABYGIRL. Pač ne moremo gledati otrok samo skozi dohtarske tabelce in raznorazne krivulje, pri čemer jih rahla odstopanja zelo "skrbijo". Vsak otrok je pač zgodba zase... Aja, pa ker smo dobili napotnico za RA dobimo blazino na recept in pediatrinja mi je predlagala podaljšanje porodniške. Pa srečno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|