cekrček -> nuhalna-Dravlje (8.10.2004 16:35:29)
|
Naja ,živjo Se bolj pozno oglašam, ker sem bila varuška mojemu nečaku, tko da sem komaj zdaj prišla do računalnika. Najprej da ti napišem; rok imam 28.3.05 tko da, če ti malo pohitiš in jaz malo počakam bova ravno slupaj v porodnišnici.Jaz se še odločam med Ljubljano in Postojno-me kar mika da bi šla na epiduralno (sestrična je bila pa pravi da je ful uredu), tko da se še odločam kam bom šla.A ti že veš? Kar se tiče spola ...jaz sem tak firbec ,da vsakič vprašam če se kaj vidi.Enkrat mi je G. rekla , da naj bi bil fantek, na NS mi ni hotela nič rečt , ker je Reševa rekla da se še ne vidi,zdej na zadnje ko sem bila pa na pregledu smo pa samo ritko videli, sploh se ni hotel obrniti, tko da ubistvu še vedno ne vem kaj bo.Vsekakor bom pa vprašala čim se bo videlo.5.11.imam spet pregled, ampak se mi zdi še tako daleč,včasih se mi zdi da sem tak firbec, da bi kar vsak dan šla na pregled samo da vidim če je vse ok in kako se premika naša mala kepica...tok mi je fino gledat, sem pol čist raznežena. A filmček boš šla posnet?Jaz sem ravno včeraj razmišljala o tem in se bom kar naročila, se mi zdi čist ok če ima otrok ko je starejši čim več spominov. Jaz imam G. dr Bolha na Rakovniku in je SUPER! Res ne bi je nikoli zamenjala, ful je uredu.Enkrat se spomnim ko nje ni bilo in sem šla k enemu moškemu na pregled...o kok mi je bilo zoprno in sploh ni bil tok nežen , mislim prav na živce mi je šel.Tko da zdej če nje slučajno ni potem raje ne grem na pregled kot pa da spet naletim na kakšnega moškega. Kako se pa kaj drugač počutiš, ti je kaj slabo? Meni je bilo prve tri mesece (ampak samo zvečer, bruhala nisem)zdej je pa ok, samo na živce mi gre ker imam pa ful mazoljev (takih čist majhnih) , ja še v puberteti jih nisem imela toliko.Sploh se jih ne znebim. Prejšnji teden sem imela napad čokolade (ubistvu nutela mi je ful pasala) se mi je kar mešalo, ta teden je pa ok tko da se tud čist normalno prehranjujem . A ti kaj telovadiš? Jaz sem se hotela vpisati na jogo , ampak sem se odločila da bom kar doma malo telovadila pa kakšen dan bom šla malo plavat-to je baje ful priporočljivo. No ti se še kaj javi, da še kakšno rečeva.Želim ti lep in prijeten vikend.Pobožaj bušija... Cekrček
|
|
|
|