Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 15:07:55
|
|
|
|
Annny
|
Tudi jaz se bom odločila za to varianto. Čisti se lahko, steklo se 'prišraufa' na steno..skratka, sami plusi. Izgleda super!
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 18:31:27
|
|
|
|
kobacaj
|
Jaz imam tako steklo doma in je super, ne bi nikoli zamenjala za ploščice. Čisti se super, sem mislila da bom mogla skoz drgnt pa moraš res dobro pogledat, da vidš, da je umazano. Pri nas so ga prilepli na steno (misllim da s kitom za steklo, nisem sigurna), najceneje je pa bilo v steklarstvu ASM na Dolenjski cesti 31. Sva z mojim vse živo pregledala in je bilo tukaj za skoraj pol ceneje kot vsepovsod drugje, ker sva dala celo steklo kaljeno, da se slučajno ne razbije ali zaradi vročine poči. Sva zelo zadovoljna pa še super zgleda.
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 18:37:27
|
|
|
|
Seven*
|
Mi imamo kaksnih 9 metrov kuhinje in sem odmislila idejo o steklu,ker je predrago. Ravno danes so mi polozili strupeno zelene Ragno 10x10 ploscice.
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 18:54:57
|
|
|
|
snorlax
|
Steklo, to je moja življenska želja. Sicer nisem obsedena s čiščenjem, ampak, če me kaj jezi, me jezi to, da so fuge pri ploščicah okoli štedilnika vedno umazane. Sploh pri nas, ko imamo v stanovanju svetle ploščice in bele fuge. Zato se tudi jaz zanimam za to kaljeno steklo. Zanima me, kje se lahko kupi, pri vseh steklarjih ali samo pri določenih? Ali ti po meri izrežejo tudi luknje za štekerje? In zanima me še okvirna cena za m2. Samo približno, da me ne bo kap. A lahko prilepiš kakšno slikco? Ali pa v album.
< Sporočilo je popravil snorlax -- 19.3.2007 18:57:50 >
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 19:32:18
|
|
|
|
kobacaj
|
Midva sva to steklo naročila pri steklarju, so prišli pomerit posebej zaradi izreza vtičnic in tistih nosilcev od polic. Preden so ga dali kaliti so prišli še enkrat pomerit, če paše, ker ko je enkrat kaljen se ne da več spreminjat. Mislim, pa da je okvirna cena prišla okrog starih 35.000 SIT za m2, s tem da je mogoče še kakšnega jurja cenej, ker sva midva hotela tisto vrsto belega stekla, da so pri barvanju ujeli točno izbrano barvo po barvni lestvici, ker drugače vsako steklo malo povleče na zeleno in po barvanje ne pride točno ista barva, ki si jo izbereš po barvni lestvici.
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 19:34:41
|
|
|
|
rija
|
Jaz res ne vem, od kje te cene Jaz sem dala za steklo ca. 1,8 m 8 starih jurjev + izrez folije....
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 20:09:52
|
|
|
|
kobacaj
|
To steklo je kaljeno kar močno podraži ceno in še barvano, ni samo folija!
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 20:11:41
|
|
|
|
rija
|
Ja, verjamem....samo: če imaš barvno steno pod steklom, zakaj potem barvno steklo Moje zgleda, meni seveda, fenomenalno....za malo denarja....če se ga naveličam, pa hitro pade kak lonec v nepravo smer in kupim novega evo, tak zgleda moje ustvarjanje
< Sporočilo je popravil rija -- 19.3.2007 20:14:18 >
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 21:05:17
|
|
|
|
tofsi
|
Tudi mi smo spraševali po kaljenem steklu in so mi povedali, da stane (brez davka) kvabratni meter 154 evrov. Steklo je barvano, sam zbereš barvo in okvirjeno v alu profil. Pritrdi ga steklar, potem ko je kuhinja že zmontirana. Samo se še nisem odločila kaj na steno sedaj ko renoviramo. V stari kuhinji imam ploščice, ki se že skoraj brez fug od čiščenja. Je pa res, da so danes ploščice in fugirne mase drugačne po kvaliteti prav tako kot kuhinje. Moja svejina kuhinja cveti pa čeprav je stara 13 let.
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 19.3.2007 21:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bom tudi dala steklo in sva se odločila da bova dala kar navadnega nič kaljenega. nobene take vročine ni da bi šipa kar počla, sploh če je še plata undukcijska, pa tudi butam ne z nečem ne vem kako po steni. večkrat v okno z navadno šipo butnem pa se mi še nobeno ni nikol zlomilo??!!
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 20.3.2007 23:11:59
|
|
|
|
Annny
|
Rija, meni tvoja steklena varianta izgleda super! Ali imaš inox (srebrno) kuhinjo ali je to samo rob pulta?
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 20.3.2007 23:15:43
|
|
|
|
rija
|
to je samo alu rob pulta, kuhinja je smetana in wenge....
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 21.3.2007 17:51:17
|
|
|
|
Annny
|
lepa barvna kombinacija, rija, sploh super pašeta skupaj oranžna in wenge. Verjetno pa imate precej veliko kuhinjo, da si se odločila za wenge? Zdi se mi, da v majhnih prostorih ne pride do izraza. Moja nova kuhinja bo pa bolj srednje velika, ker bo bolj za okras
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 21.3.2007 19:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva imava steklo 1x 7m), nežno zelene barve, kot so stekla na omarah in miza. Puca se super. Pritrdili so ga pa s silikonskim kitom oz. tistim lepilom na pištolo kolikor sem gledla zraven. Je pa v bistvu za steklom zelenkasta folija, steklo je pa okvirjeno z aluminijem??' Nimam pojma kak bi se temu reklo, gre pa obraoba stekla z ročaji v kuhinji skupaj. Si je pa ena kolegica dala na folijo za steklom nakapati barve, ki se ji ujemajo z ostelimi barvami kuhinje, stanovanja in zgleda fenomenalno. Delali so nama pa v Reflexu. Ceno pa nimam več pojma.
< Sporočilo je popravil URSKA -- 21.3.2007 19:38:54 >
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 21.3.2007 19:42:22
|
|
|
|
rija
|
annny, imamo čisto majhno kuhinjo 9m2, wenge je v manjšini...
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 22.3.2007 14:47:47
|
|
|
|
Annny
|
rija, potem imam pa jaz verjeno napačno predstavo, ker kuhinje vedno gledam v velikih razstavnih salonih. Zdi se mi, da tam vedno vse izgleda drugače
|
|
|
|
RE: steklo v kuhinjskem pasu 23.3.2007 9:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Anny, moja kuhinja je rdeče - bela. s tem, da bo pa naslednja rjavo bela .
< Sporočilo je popravil URSKA -- 23.3.2007 9:52:19 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?