Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 20.3.2007 22:08:34
|
|
|
|
sanasan
|
pri nas v mb so pred parimi meseci tudi dali obvestilo, da so ukradli en voziček in da ne odgovarjajo za vozičke, ki jih puščamo v vrtcu...pa zaradi vlomov v avtomobile, ko prihajamo po malčke tudi...tako da, zgleda da je povsod podobno
|
|
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 21.3.2007 9:23:04
|
|
|
|
MALINČICA
|
Zdaj pa me je res na rit vrglo! Pa kaj dela ljudem? V avto vlomijo, da dobijo avtosedež???Bolano!!!!
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 21.3.2007 9:33:20
|
|
|
|
Bubamaraa
|
za kozlat...... drgač mam pa sam istega in ga tudi zmerom zelo pazim in ne izpustim izpred oči....
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 22.3.2007 13:30:48
|
|
|
|
LUNA06
|
Ah ne, v avto vlamljajo zato, ker mamice notri dostikrat puščajo torbice, telefone... Moja mami dela v vrtcu in me vedno opozarja naj vzamem vse sabo iz avta, ko pridem k njej.Sem pa že parkrat vidla ene sumljive tipe, ki so se sprehajali po parkirišču roed vrtcem.Točno čakajo...
|
|
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 24.3.2007 8:30:39
|
|
|
|
TinaM
|
No ja, meni ga niso ukradli, so mi ga pa zažgali ... v našem bloku. Ja, je nekomu moral biti hudo napoti. Zdaj pa ta novega vsakič vlačim v klet in zaklepam...
|
|
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 25.3.2007 14:17:49
|
|
|
|
Urša
|
No ja, meni ga niso ukradli, so mi ga pa zažgali Barabe! Naj se jim prsti posušijo!
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 25.3.2007 17:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje v Lj pa so ti ga ukradli (ne rabis tovcno vrtca napisat, samo predel me zanima). Sicer me pa ne cudi, glede na to, kaj vse kradejo
|
|
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 26.3.2007 11:57:46
|
|
|
|
pearl
|
Da jih ni sram tatove jedne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?