AEROBIKA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

diksi -> AEROBIKA (4.10.2004 12:02:32)

hej!
Delava na :duda:. Ne bova delala testa dokler menstruacija ne izostane. Ko bo, bo.Hodim na aerobiko. A lahko normalno telovadiš med nosečnostjo, kako dolgo???
Pika

saba -> AEROBIKA (4.10.2004 12:07:01)

pozdravljena

moji sestri je ginekolog predlagal, da naj preneha. Tudi ona je hodila z aerobiki

lp
saba

pi -> AEROBIKA (4.10.2004 12:45:34)

Jaz sem prve tri mesece čisto normalno hodila na aerobiko, kasneje pa na telovadbo za nosečnice.

Anitka -> AEROBIKA (4.10.2004 16:10:50)

Pika ti še kar hodi pridno na aerobiko in mislim, da lahko hodiš kar tja do 3. meseca, če je vse v redu. Potem po 3. mesecu pa lahko telovadiš naprej, a manj intenzivno.

Pa pa,
Anitka:metulj:

pika74 -> AEROBIKA (4.10.2004 22:11:51)

Jaz sem pa slišala, da je najbolje poslušat svoje telo.
Ko ti ne bo pasalo, ti bo telo samo dalo vedit, da je treba tempo upočasnit. Dokler pa se kot nosečnica al pa nenosečnica dobro počutiš, pa lahko telovadiš - saj koneckoncev je tud :sloncek::sloncek::sloncek: kar zahtevna rekreacija;), pa jo marsikatere izvajajo do konca nosečnosti. Če paše, zakaj pa ne;).

Lp,
Pika74
:metulj:

diksi -> AEROBIKA (24.11.2004 22:44:24)

:bravo:
Pred tremi urami nama je test pokazal +:modri:!!!!! Upam, da sem res SreckaNosecka, da ima test prav.
Normalno hodim na aerobiko in mi ni bilo cisto nic. Sploh nisem vedela za :duda:, nic se nisem pocutila drugace, razen sedaj izostanek menstruacije.
Bom sla k G, pa mi naj pove, ce lahko hodim se dalje. Po vasih priporocilih ja.
Hvala za odgovore!
Pozdrav vsem!
Pika in pikica (upam,da res?!!) in Pikec

Stran: [1]