|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žan
18.3.2007 15:18:17   
Anonimen
Ali slučajno katera pozna izvor in pomen imena ŽAN? Iščem in iščem pa nič ne najdem. Sem iskala tudi originalno napisano JEAN, pa tudi nisem nič pametnega našla.
Madonca, pa tako popularno je pa ni nikjer pomena za najtuser posted image .

Srček
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žan
18.3.2007 15:27:18   
Anonimen
http://www.behindthename.com/php/view.php?name=jean-1

JEAN (1) Gender: Masculine Usage: French Pronounced: ZHAWN   [key] French form of Jehan, the Old French form of Johannes (see JOHN). The French philosophers Jean Jacques Rousseau and Jean Paul Sartre are two well-known bearers of this name.

JOHN Gender: Masculine Usage: English, Biblical Pronounced: JAHN   [key] English form of Iohannes, which was the Latin form of the Greek name Ιωαννης (Ioannes), itself derived from the Hebrew name יוֹחָנָן (Yochanan) meaning "YAHWEH is gracious". This name owes its consistent popularity to two New Testament characters, both highly revered as saints. The first was John the Baptist, the forerunner of Jesus Christ and a victim of beheading by Herod Antipas. The second was the apostle John, also supposedly the author of the fourth Gospel and Revelation. The name has been borne by 23 popes and eight Byzantine emperors, as well as kings of England, France, Sweden, Denmark, Poland, Portugal and Hungary. It was also borne by the poet John Milton and the philosopher John Locke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2007 15:51:29   
Anonimen
A pol bo to ene vrste Jožek? za seuser posted image . meni je pa tako zelo všeč ime....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2007 16:00:22   
Anonimen
V bistvu ne bo jožekuser posted image , žan oz. john pomeni - graciozen kolkr jst razumem.

Meni je to sicer itak ful prepogosto ime ampak če ti je všeč pa res ne vem v čem je problem. Ima prav lep pomen.

Če bom jst mela kdaj sina bo pa kao Štefanuser posted image -kao itak-ime je drugo sam izvira iz imena štefan. Mene pa to res ne moti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2007 16:03:53   
Anonimen
Saj ni bil tisti user posted image  mišljen tako kot zgleda, zraven mi je šlo na user posted image , ker sem rekla da mojemu user posted image  ne bo nikoli ime Janez, Jože, Štefek,.....Hja, pa zgleda so to osnove za mariskatero ime in kaj čmo, tako pač to je na tem svetuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2007 16:14:18   
Anonimen
Ja itak vsa "novodobna" imena iz nekje izhajajo. No ja skoraj vsa. In pač izvirna imena so bla pa taka, kaj čmo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 9:32:07   
Anonimen
In tako je Žan-Jean-John-ki je po slovensko Ivanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2007 9:35:45   
štorkljica
A ni Žan Jean = Janezuser posted image   Kot Jean Paul = Janez Pavel!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2007 9:51:25   
Anonimen
Janez Pavel se je originalno pisal Jean Paveluser posted image . A ni bilo majo drugače? Nekak mi ne gre skup....

Včeraj sem dobila podatek iz zgornjega odgovora da izhaja iz imena John, pol pa sem dobila podatek da je baje John v slovenščini Ivan.

Zdaj pa več nič ne vemuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2007 10:09:43   
kaycha
Jean=John=Janez=Ivan=Žan=Gianni(upam da sem prau napisala)
vsa ta imena imajo enak izvor. tudi naprimer Hans v nemscini

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.