|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleč trebušček
18.3.2007 15:08:56   
Anonimen
Pozdravljene!

Sem v 15. tednu pa me zanima ali tudi vas kaj boli trebušček. Nebi znala čisto dobro opisat te bolečine (če temu sploh lahko rečem bolečina), gre bolj za kratek trenutek utripajoče bolečine bolj pod površjem kot pa nekje globje. Ponavadi levo ali desno na robu trebuščka, nikoli na sredini tam kjer leži maternica. Zna mi tako utripnit tudi v nožnici, celo proti dankiuser posted image .
Ali so tako čuti širjenje maternice, vezi,....A lahko malo same opišete to bolečino, ker vidite da meni niti ne gre ravno najbolje od rok kako naj se izrazimuser posted image .
Drugače poteka user posted image  brez problemov, nobenga izcedka ali česa podobnega.

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleč trebušček
18.3.2007 17:16:34   
Anonimen
Pa kaj res nobena ne more odgovorit na moje vprašanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2007 18:50:38   
AnaB.
Ojla,

če ti kaj pomaga...tudi mene sem pa tja malo špikne, tudi vedno bolj na robu trebuščka. Sem pa v 11. tednu. Po moje to ni nič posebnega, telo se pač pripravlja user posted image . Dokler bolečine niso neznosne oz ne bi mogla brez kakšnih tablet al pa pomoči zdravnika, se nimaš kaj sekirat. Sicer pa sem tudi brala, predvsem tiste, ki so že rodile, lahko že takoj zgodaj čutijo otročka. No, sicer pa bi potem morala poznat občutek.
Upam, da stvari nisem še bolj zakompliciralauser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2007 19:27:58   
Anonimen
Hvala, vsaj ena mi je odgovorilauser posted image .
Saj ne boli tako da bi bilo kaj nevzdržnega, malo je podobno "muskelfiberju" ampak bolj nežnemu.
Veliko se omenja to ratezanje vezi, miši, maternice...nikje re pa ne opisuje kako to zgledauser posted image . Zato sprašujem če je to to.

(odgovor članu AnaB.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2007 19:51:03   
baja*
Ja, to je raztezanje vezi. Jaz sem imela podobne bolečine - neke vrste pikanje v predelu jajčnikov in čisto spodaj ob sramni kosti. Ko sem se en dan sprehajala, me je tako močno začelo pikati, da sem mogla počepniti za nekaj časa, a je bilo kmalu dobro. Če se pojavijo močni krči, ki ne pojenjajo, pa je treba h G. Zdaj sem konec 23. tedna in špikanja že nekaj časa ni več. Mi je pa začel trebuh otrdevati... Vedno se kaj najde, ampak to so znaki, da pod srčkom nosimo svoje zakladkeuser posted image .

Želim ti lepo nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2007 9:30:35   
Anonimen
Hvalauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 9:36:49   
BaByGiRl
SRCEK...nič hudega ni to. Če bi bilo kaj narobe, bi čutila krepko bolečino. Vse se ti spreminja spodaj. Počakaj še kakšen mesec, potem boš videla razno- razne bolečineuser posted image user posted image user posted image . Ne ravno prijetne ampak znosne, ko boš odštevala dni. Ne skrbi in uživaj še 180 dniuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2007 9:47:03   
vesa
Lepo pozdravljena srček jaz sem v 12t 3d noseča tudi mene špika enkrat na levi enkrat na desni strani, včasih pa čutim pri maternici neko blago bolečino kot pred M, ampak pravijo da to ni nič narobe ker se maternica razteza, dokler ni močnih krčev ni nič narobe. Želim ti lepo in mirno nosečnost

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?