|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj spet?
18.3.2007 7:28:47   
mala zirafa
ponovno povim test?Danes je 5. dan zamude včeraj pa danes sta bla Bc mini negativna.M mi NIKOLI ne zamuja.a je možno da me testi zafrkavajo?nevem kaj naj naredimuser posted image Kolko časa mi mora zamujat da pokličem G?P še to kolko je zanesljiv BC mini ?Brala sem veliko kritik na njegov račun.
Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj spet?
18.3.2007 7:45:33   
Anonimen
Mala žirafka, kaj pa če bi ti raje šla dalat krvni test, k je najbolj zanesljiv in ti mnogo prej zazna bhcg, kot pa urinski test.
Drgač pa se slišala, da se h G gre, če ti vsaj 2-3 mesece zamuja.
Želim ti, da se ta zgodba zaključi z debelim user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2007 8:06:34   
koala
Testi so zelo zanseljivi, tako da če je negativen, potem verjetno nosečnosti ni.
Ti pa povem, da so meni ciklusi zelo nihala, ko sem bila na polno obremenjena z dojenčkom.

Aja, pa še to, jaz sem šlak ginekologu, ko je izostajala 1 mesec, samo sem takrat še jemala kontracepcijo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2007 8:09:10   
mala zirafa
Pod stresom nisem, ne jemljem nobenih tablet, po mojem res nisem user posted image .Se pravi g pokličem čez 3 tedne po 1 mesecu zamude?To je pa nekam dolgo.kaj za krvni test rabiš napotnico, kdo ti jo izda, g??nekater so pisale da so nardile tri tetse pa jim je šele krvni pokazal user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2007 8:12:12   
Anonimen
Če si z ljubljane, lahko krvni test opraviš v adrialabu na parmovi, brez napotnice. Stal je nekje 7 jurjev, koliko je zdaj evrov pa ne vem.
drugače pa ga v določenih ZD tudi naredijo, zastonj

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2007 8:31:01   
mala zirafa
Glede na to da sem zaposlena vZD mi je malo nerodno ker me poznajo.Sem pa z obale KP.kako sem negotova.najrajši bi vidla da se mi vlije, ne pa tako da ne vem pri čem sem.Seveda je možno da ti lahko potrdi samo krvni test.naj v sredo(7.dan zamude) poskusim še s CB-jem?

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2007 8:38:48   
koala
Mislim, da nosečnost, oziroma negotovost ni nekaj česa se bi morala sramovati, lahko pa se odpelješ v ZD v drugo mesto.
Jaz bi na tvojem mestu poklicala k g in povedala kakoje na stvari, lahko pa še poskusiš z CB, sam meni je farmacevtka v lekarni rekla, da ni nekih omembe vrednih razlik med testi in da se pri CB plača samo ime.
Mi je (sicer pred 2 letoma) priporočala romedov test, ker so baje bolj občutljiviuser posted image pa je bil občutno cenejši od CB-ja.
Meni miniBC še ni pokazal napačnega rezultata, res pa je da tudi zaželjenega ne.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2007 8:43:46   
stunfek
mala žirafa...če so bili vsi testi negativni po tvoji zamudi potem nosečnosti ni. Jaz sem bila v taki situaciji prejšnji mesec. Meni tudi NIKOLI ne zamuja. No, prejšnji mesec mi je 5 dni. Mislim, da sem naredila ene 5 testov vseh znamk in potem razmišljala o krvnem testu.
Kako pa veš, da nisi pod stresom? Že glede tegale se toliko obremenjuješ, da je že to lahko stres. Brez skrbi M bo prišla slej ko prej.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2007 8:46:38   
mala zirafa
Zame to ne predstavlja stresa, ampak samo firbec.ke mi ni nč narobe, tud če nisem user posted image .Bi pa res rada vedela pri čem sem, tako iz firbca.Bo že čas pokazal svoje.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2007 10:49:48   
mala zirafa
Danes mi zamuja 6. dan in testiz interšpara yes or no je bil tudi -.tako da 100% nisem noseča.Ker drugače bi bil čudež da bi bla.Zakaj mi potem M zamuja?Nikoli mi ne.

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2007 10:58:16   
stunfek
Kako je že bil naslov enega James Bond filma "Nikoli ne reci nikoli". user posted image

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2007 12:08:28   
mala zirafa
Hvala stunfekuser posted image , zelo spodbudno.prej sem klicala v gin. amb. pa mi je rekla sestra da če je še en teden ne dobim da naj pokličem, pa se bomo zmenli za datum pri G.vse je možno.največ v življenju mi je zamjala 5 dni, razen v user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2007 12:08:55   
mala zirafa
kaj bi nardile ve na mojem mestu?

Neposredna povezava do sporočila: 13
19.3.2007 12:44:38   
stunfek
Na žalost ni druge kot počakati, da čas prinese svoje. Kot so rekle sestre. Še en teden počakaj, potem pa pokliči.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 14
19.3.2007 12:52:15   
mala zirafa
ja drugo mi ne preostane.Zdaj pa grem malo počivat, ker sem danes na dopustu-doma.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?