Ali bomo štrajkale!? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Ali bomo štrajkale!? (4.10.2004 9:09:40)

Del naših aktivnosti, že tako zavzemajo res novinarska opravila, vohunjenje,.........

Ali bi lahko zdržale!? No, da vidmo......

Sicer želim, da vsi novinarji dosežejo dialog in uresničitev osnovnih zahtev,.....

polona -> Ali bomo štrajkale!? (4.10.2004 9:38:52)

Res te ne razumem. V čem je poanta?

Joe -> Ali bomo štrajkale!? (4.10.2004 9:52:44)

Meggi hoče reči, da so vsestransko obremenjene, v veliki meri pa prav z elektronsko objavitveno dejavnostjo, tako da bodo začele stavkati.

Stavkovna zahteva je preprosta: hočemo preživeti manj časa na RR! Od delodajalcev, svojih mož in posredno preko njih tudi otrok, pričakujejo izpolnitev navedenih zahtev.

:)

Anonimen -> Ali bomo štrajkale!? (4.10.2004 9:52:54)

Polona, kje pa ti živiš?

Meggi -> Ali bomo štrajkale!? (4.10.2004 9:58:16)

Oprostite, če še katera ne razume (na hitro in zato včasih pišem tudi nejasno- se zavedam).

Vsem je že jasno, da večina novinarjev štrajka. Sedaj v času izzidov volitev- je res noro. Naš ata- ker mu vleče samo RTVSLO1 IN 2, je norel. Nič mu ni blo jasn kaj zdaj, kdo je zmagu, komentarji,....

Zato sprašujem vse RR-jevke kakšen vtis je ta novinarska stavka na vse vas pustila?

...... vidim, da je res bolj malo debat.......

Jančika_ -> Ali bomo štrajkale!? (4.10.2004 10:35:36)

Joe, a ti bi rad, da bi jz tud štrajkala, pa da bi ti lahko visel na kompjutru?!? Nč ne bo :)-:)-:)-!

polona -> Ali bomo štrajkale!? (4.10.2004 11:18:14)

Saj mi piše v opisu,kje živim. :)

S stavko sem kar dobro seznanjena, ampak meggi ne razumem. Saj ona to ve.

Anonimen -> Ali bomo štrajkale!? (4.10.2004 13:56:32)

Meni še zmeri ni nič jasno:ups: Jaz bi kvečjemu štrajkala, da hočem več na RR:)

Drugače me pa tale novinarski štrajk čisto nič ne moti, manj vem o volitvah, boljš mi je:hudicek:

Anonimen -> Ali bomo štrajkale!? (4.10.2004 15:24:47)

Mene pa tale novinarski štrajk prav pošteno moti, predvsem zato, ker se za novinarje štejejo tudi tisti, ki nimajo nič veze z novinarstvom, saj ne vem ali sem jaz za luno, ampak nekdo, ki je npr. moderator ali napovedovalec Tv spotov še ni novinar...ali se motim??? Ampak program na RTV S je ob štrajku še bolj "zapolnjen", bodo prišle na svoj račun vsaj ateji in mame, ki rade poslušajo "narodnjake"....Vse "ZA" za dobre novinarje, ampak koliko dobrih jih tale naša deželica prenese je pa drugo vprašanje...

Stran: [1]