Dr.Veingerl??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mehurčica -> Dr.Veingerl??? (4.10.2004 8:51:20)

Mariborčanke, bi lepo prosim delile mnenje o tem ginekologu!? Mislim pa tamlajšega!

Lp:miska:

ronja5 -> Dr.Veingerl??? (4.10.2004 9:02:10)

Ojla!
A starejši še dela? Sem bila pred desetimi leti pri mlajšem na amnioskopiji. Takrat so krožile govorice da je grobijan.Sem se fuuul bala, ko sem čakala na pregled.Ampak se je izkazalo, da je bil strah odveč! Vse je bilo OK! Taka je moja izkušnja,čeprav že malo zastarela! HA HA HA !

LP! :rozica::rozica::rozica: Ronja

MINEJA -> Dr.Veingerl??? (4.10.2004 9:43:27)

jaz sem bila enih 2x pri njemu na UZ in se mi ni zdel OK. Najbolj me je motilo, da je samo gledal v tisti ekran in sam sebi razlagal, nama z atijem pa prav nič ... Drugače pa ga ne poznam ... Hodim k dr. Završnikovi v bolnici pa, ko sem bila v rizični pa sem bila pri dr. Pelkičevi in dr. Japlju.

tinka-pepa -> Dr.Veingerl??? (4.10.2004 10:21:42)

jaz sem naletela na njega ko sem v 8 mesecu padla, naredil mi je UZ, bila se zadovolna z njim...

malika -> Dr.Veingerl??? (4.10.2004 10:47:21)

Jaz imam izkušnje z njim samo ko sem ležala v bolnici in to najprej v nosečnosti in potem še enkrat po porodu. In obakrat sva prišla v konflikt.Pa nisem ravno zgovorna:zmeden:

* -> Dr.Veingerl??? (4.10.2004 11:18:12)

Drugega zdravnika izbrat!!!!!!!
;)

frutka_ -> Dr.Veingerl??? (4.10.2004 17:11:13)

Hm, meni se je zdel prav simpatičen in zgovoren. :ups:

Ko sem bila v bolnici me je na UZ pregledoval in bil full prijazen, vse mi je razložil, še pohecal se je.:)-

S kulijem je pokazal na ekran UZ-ja in vprašal kaj vidim. Jaz sem rekla da se mi zdi da lulija. On pa je rekel, da taki mačo pa še ni...hahaha!;):)-:)-;)

Jaz sem iz večih strani slišala, da je zelooo vredu in da je pravi stručko!
Priporočam!:love:

Urška* -> Dr.Veingerl??? (4.10.2004 19:58:27)

Ojla!

Meni je delal pregled nuhalne svetline. Meni se je zdel vredu. Brez pripomb.

LP:)

Stran: [1]