Mina1 -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (4.10.2004 9:20:02)
|
jutro punce;) no, mi smo že od rana pokonci, se vsak dan zbujam okoli 6:00, da popedenam škratka in potem na "silo" letiva v vrtec, da bo imel občutek, da nisem na bolniški, ampak kot da sem v službi in tako;) MALA MAJA: boš videla, vse bo o.k., je pa tale pritisk lahko nadležna, nevšečna in zahrbtna zadeva. Upam, da se bo uredilo;) LU: torej imaš večji nakup (vozek) že za sabo, kaj? Dober občutek a ne, ko takole kopuješ za prihajajočo pikico:):):) Moj pikec pridno brca takole v 20. tednu:bravo:, sedaj za razliko od prejšnjih tednov zares zelo čutim tele premike, gibe oz. brcanje, ki je vsak teden bolj intenzivno.;) Imamo pa doma veliko trmo, togoto in jok s škratkom:zmeden::zmeden::zmeden:. Pravijo, da je tole obdobje, ko so otročki stari od 2,5 let do 3 najhujše oz. da preizkuša, kje so meje, čeprav jih naš preizkuša že iz porodnišnice dalje in ima izjemen karakter (trma, jok, nežnost, občutljivost, sladkost, simpatičnost, navihanost etc) - skratka ni da ni;) No, naslednji ponedeljek pa me že čaka UZ pri Cerarju v porodnišnici LJ, da konkretno prečekira vse v trebuščku in potem naslednji četrtek UZ še pri mojem G, da primerjata "rezultat". Upam na najbolje;) Pa ostale, ali še spančkate, ali je katera od nosečk, ki so tik pred zdajci že rodila za vikend??? pa-pa vsem skupaj in le začetek tedna, Mina1 20t;)
|
|
|
|