ronja -> RE: Ni mu do seksa (26.3.2007 20:03:07)
|
Tudi jaz bi rekla, da ga probaj pocartat, počakajta en mesec s seksom, to res ni tako grozno naredit za nekoga, ki ga imaš rad. In mu pri tem cartanju povej, da zdaj ne pričakuješ in ne želiš seksa z njim, da bosta ubogala zdravnika in nič drugega počela, da bi ga samo malo cartala. Praviš, da te zdaj on ne carta, pa pusti, da ga ti ali se umika? Povej mu, da bi mu rada pomagala pri prebolevanju te bolezni, ker je tako kot vsaka druga bolezen, čeprav ni fizična, ko smo bolani, nam nekak ni toliko do tega. Cartanje pa še vedno paše... Fant se sploh v takem stanju mora počutit ljubljenega in varnega. Kako naj se tako počuti, če mu ti postavljaš zahteve in svoje potrebe na prvo mesto? Saj ne rečem, da bosta tako do konca življenja, vendar on se mora pozdravit! Tudi moj ljubi ni rinil vame zdaj, ko sem bila bolana... Cartala sva se pa skoz. Aja, pa fant je rekel, predno sva hodila, da on ne mara crkljanja - in bil v to sveto prepričan. Se spomnim, da sem takrat pomislila, evo, to je pa še en razlog, da NIKOLI ne bi mogla bit z njim! No, zdaj pa se izkaže, da je še večji crkljivček kot jaz, ki sem zelo crkljivo bitje... Samo vedel tega ni, s prejšnjo punco se nitsta crkljala, njemu nekak ni bilo, ker je imela ona druge navade in je bil drugačen odnos, čeprav je super punca. Samo hočem rečt, da se to da spremenit, da ljudje se večinoma radi stiskamo... Samo včasih ne vemo, da je to fajn. Verjetno takrat, kadar drugi od nas pričakujejo, da jih bom mi crkljali, sami pa nam tega ne dajo... Ne vem sicer, ker nisem bila v tej situaciji, moji fantje so bili vsi trije crkljivi...
|
|
|
|