|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vračilo štipendije-znesek
17.3.2007 15:38:12   
Anonimen
Tisti, ki ste vračali štipendijo: zanima me, kakšen je bil znesek vračila in ali ste jo lahko vračali po obrokih.

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vračilo štipendije-znesek
17.3.2007 16:15:41   
Anonimen
Jaz jo sicer nisem(še), se mi pa zdi da jo bom kmal mogla. Mam na "srečo" sam 350.000 bivših sit za vrnit. Mislim pa da se da dogovorit za obroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2007 16:19:03   
Anonimen
A si šla skoz kakšen postopek vračanja al kako je to? Jaz sem dobila vabilo na razgovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2007 16:20:29   
Anonimen
Ne jst še ne. Vem pa da moreš it na razgovor tam te vprašajo če maš namen končat, oz. kaj maš namen narest. Če se odločiš da šolo končaš ti postavijo en rok, če pa ne pa mislim da se z njimi pogovoriš o vračilu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2007 16:26:17   
Anonimen
Kaj pa če ne greš na pogovor in maš namen vrnit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2007 16:27:54   
Anonimen
Zakaj pa nebi šla na pogovor?

Če ne moreš vsaj sporoči da ne moreš pa bodo prestavl.

Drugače pa ne vem. Pomoje grejo po določenem času v tožbo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2007 16:32:38   
Anonimen
Ker pri nas so termini samo dopoldne jaz pa ne morem dobit frej v službi. In imam namen vrnit, tko da bi prosila samo za plačilo na obroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2007 16:34:51   
Anonimen
Pomoje je najboljš da pokličeš in jim poveš da pač dopoldne ne moreš. Pri nas ob sredah delajo do petih. A pri vas ne. No jaz bi na tvojem mestu poklicala in povedala kako je na stvari. Ker drugače ti lahko pošlejo direkt izračun oz. sklep kolk moreš vrnit in pol maš lahko probleme. Najboljš da se zdej zmeniš dokler se še da.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2007 16:39:56   
juniorka
Sem mela tak primer; napiši prošnjo, pokliči svojo svetovalko- sigurno se bosta dogovorili! Jaz sem dobila obroke po 20.ooosit(dolg 390ooosit). Sem pa mogla enkrat tja nekaj podpisat, pa tud to bi se dalo dogovorit, da bi po pošti izmenjal... vse je odvisno, nakoga naletiš..
Pa ob sredah mislim da delajo mal dlje...
Kar telefon v roke, bo boljš, kot pa če čakaš, da te tožijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2007 10:36:32   
Anonimen
No ko ste glih odprle to temo pa tud mene zanima.
Letos mi niso hoteli podaljšat statusa. Lani ko sem dobila vabilo na razgovor sem jim samo dala potrdilo o statusu pa je blo. Zdaj imam razgovor naslednji teden pa ne vem kaj bo. Ne bi pa rada vračala, ker študij končujem in ga imam namen končati. Koliko časa se da največ zavlečt. Junija bom postala mamica a mislite da bodo to kaj upoštevali in mi dali malo več časa (vsaj eno leto).
Prosim za vaše nasvete in izkušnje.

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2007 14:48:27   
Anonimen
Definitivno ti upoštevajo materinstvo. Pa tudi nekaj drugih izgovorov sprejmejo, če si le pripravljen dokončat študij. Sama sem prestavila že 2x. Brez statusa sem že 1,5 let.
Govorim o republiški štipendiji.

Sicer bi pa jaz morala vrnit cca. 500.000 SIT. Ampak na 12 obrokov brez obresti (toliko kot sem dobivala vsak mesec).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2007 17:24:56   
noe
Jaz tud vračam za 1 letnik faksa, toliko kot sem dobivala takrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?