|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je za vas idealno partnerstvo.....
16.3.2007 22:59:23   
iva01
.....oziroma kaj more bit prisotno da lahko rečemo: Sem v idealni zvezi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je za vas idealno partnerstvo.....
16.3.2007 23:01:26   
Marogica
Na kratko? Da nama štima 80%, kajti 100% je utopija. In se štejem za srečno, ne morem pa reči, da je to idealno partnerstvo. Ker drugače bi morala bit dva idealna skupaj. To pa je samo idealuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2007 23:07:05   
caillou
Za idealno sicer ne vem, mi je pa dovolj najina, ker vem, da zveza temelji na spoštovanju in zaupanju.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2007 23:07:10   
muki1
Idealno zame je partnerstvo, ki meni ugaja. Ki ugaja mojemu življenjskemu stilu in se prekriva z mojimi načeli.

Če sem recimo najraje na vsem svetu doma na kavču s partnerjem, pa je tudi moj partner kavčoljubec, je to idealno user posted image .
Če pa je tvoj partner kavčoljubec, ti pa bolj športnik in še vseeno najdeta čas drug za drugega in si hkrati data svobodo, je to še bolj idealno user posted image .
Če pa je en kavčoljubec, drugi pa športnik in recimo kavčoljubec najeda športniku ali obratno, pa to več ni idealno.
Možne so seveda razne kombinacije teh osebnostnih tipov user posted image

Midva sva nekje kavčoljub/ športnik kavčoljub, brez najedanja.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2007 23:08:54   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Na kratko? Da nama štima 80%, kajti 100% je utopija. In se štejem za srečno, ne morem pa reči, da je to idealno partnerstvo. Ker drugače bi morala bit dva idealna skupaj. To pa je samo idealuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2007 23:16:50   
Nattka
100% idealnega partnerstva po moje res ni.
Meni je všeč, da smo radi skupaj, da se midva pogovarjava, da se razumeva, da se imamo radi  in da štimajo "tiste stvari".
O kakšnih idealih niti ne sanjam. Sem zadovoljna s tem, kar imam.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2007 23:17:28   
skokica01

Ko si vsak dan, ko samo pomislim ali pogledam moja dva sončka(moža in hčerkico), lahko rečem: Srečna sem!, takrat se v meni naseli najbolj spokojen občutek čistega veselja do življenja, problemi postanejo čisto majhni in nepomembni in počutim se čudovito, polna energije in volje. Življenje je "polno".
To je zame rezultat "idealnega" partnerstva.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2007 23:33:37   
taja27
men je moj idealen, ko mi reče: luba moja, dons si pa tolk tečna, dej prid sem, da ti bom vrrat zmasiru. da me boš lepš gledala. me polupčka, zmasira vrat, men se pa učki kr svetjo.
ja, to je men idealn, da me ma rad tud, ko sm tečna in da zna narest, da nism več tečna.
malenkosti štejejo.

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2007 6:40:51   
zvezdica26
Idealno partnerstvo - ne obstaja, so le približki. To so pa majhne stvari. Osnovna strav mislim da je spoštovanje, spoštovanje in še enkrat spoštovanje. Potem so pa le še malenkosti. Meni je v najini zvezi najbolj všeč, da se znava ful dobr kregat.user posted image Ker se skregava, sva jezna, vsak v svojo sobo, potem se pa že čez 5 min en drugemu smejiva, da  kako sva nora, da se sploh kregava.
lp

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2007 7:25:56   
Dejča
Skokica in Taja, se ne bi mogla strinjati bolj user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2007 7:45:29   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

men je moj idealen, ko mi reče: luba moja, dons si pa tolk tečna, dej prid sem, da ti bom vrrat zmasiru. da me boš lepš gledala. me polupčka, zmasira vrat, men se pa učki kr svetjo.
ja, to je men idealn, da me ma rad tud, ko sm tečna in da zna narest, da nism več tečna.
malenkosti štejejo.

kako lepo

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2007 8:55:12   
Anonimen
Marogica je lepo napisala. Idealnega partnerstva ni, obstajajo pa dobri ali slabi približki idealnega.

Idealno je, da sva se naučila živeti skupaj in kljub temu ohraniti svoje interese in lastno svobodo. Idealno je, da sva bila dovolj pogumna, da sva ugotovila, da kljub najinim razlikam sodiva skupaj in da naju najine razlike še bolj združujejo ter da se kljub temu spoštujeva. Idealno je, da imava ljubkega fročka, ki ga vzgajava in mu skušava privzgojiti najin pogled na svet.
Manj idelano je, da se znava spičiti, vendar postane idealno, ko najdeva skupni jezik.

Najbolj idelano pa je, da se kljub tolikim skupnim preživetim letom še vedno ljubiva. DA še vdeno nekje tli tista iskrica, ki sva jo prižgala pred 17. leti. In da mi moj vsakič, ko jamram, kako debela sem, reče: Ne glede na to, kakšna si, jaz te še vedno ljubim. In da mi ne najeda za vsak kupljeni par čevljev, ampak mi reče: No, moja stonoga, si zdaj kaj bolj srečna? In da ne zavija z očmi, ko si obujem zlate balerinke in vzamem zlato torbico, ampak se smeji in pripomni: Draga, a se pripravljaš na novo leto?

In idealno je, da jaz še vedno vsako soboto, ko dajem prat, kljub temu, da se pizdim, razmotavama njegove službene srajce in ločujem majice in nogavice iz njih. In da mu v smehu, ko se huduje, da nima več skoraj nič las na glavi, izjavim: Zato pa imaš dovolj dlak po telesu. In da skušam razumeti, da se še nikoli, ko je jedel kuhano klobaso ni zgodilo, da se ne bi popacal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2007 10:52:17   
Anonimen
Kjer se mož in žena (ali pa pač dva istega spola) spoštujeta, se dopolnjujeta pri vsakdanjih opravilih in nudita eden drugemu ramo, ko jo kdo od njiju potrebuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2007 10:56:05   
Anonimen
Ko en drugemu dovoliva biti tisto kar sva,da noben nobenega ne spreminja.
Da si deliva vse težave i,n brez ovinkov poveva,kaj naju moti,brez da bi kdo zato držal rilec.user posted image
Da sprejmeva napake in slabosti drug od drugega in se temu poskušava prilagoditi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.3.2007 12:17:35   
Anonimen
Če je v zvezi zaupanje, podpora, spoštovanje, ljubezen.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.3.2007 12:20:23   
Anonimen
Pojma nimam.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?