|
PUNCE, DRŽIMO PESTI ZA PIKO74!!!! 4.10.2004 21:12:09
|
|
|
|
pika74
|
Ojla :rozica:punce:rozica:! Sem že doma. Me je blo ful strah tam v čakalnici, kaj bo... in potem je rekel, da je vse OK. In v meni je kar zažarelo :love::love::love::love:. Še več, G je rekel, da je nenavadno, da je tako dobro. Običajno ni take razlike med enim in drugim izvidom. Imela sem samo en polip - mislim, da je rekel cervikalni polip:zmeden:. In potem sem ga takoj vprašala: Kaj pa je to:ups:? In je odgovoril, da je običajno to zunanje, zelo nenavadno pa je, da je tako dobro sedaj. No, jaz sem vedela, da je to zaradi vseh vaših :miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel: - najraje bi mu kar rekla, da je to zato, ker imam na RR tako dobre prijateljice -pa bi me najbrž samo debelo pogledal 8), pa sem raje zadržala skrivnost zase ;). No, zaradi te nenavadnosti, se je odločil, da vzame še en bris - in hopla:sloncek: - sm morala takoj še enkrat na tist fajn stol (bljak) pa noge narazen :sloncek:.. In... ko je dal not tisto reč, pa poskušal vzet bris, je rekel, da je čudno, ker takoj, ko se dotakne sluznice, le-ta zakrvavi. Potem sem mu pa še povedala, da me ob hopacupanju:sloncek::sloncek::sloncek: tudi boli in da je še malo občutljivo. No, to je pa bilo spet čudno in je rekel, da ni ravno običajno, da krvavi. OK pa smo spet tam:zmeden:. 18.10. pridem spet po izvide in če bo OK, gremo naprej na HSG. Na konc sem ga še vprašala, kako dolgo bo krvavelo in kdaj lahko spet :sloncek::sloncek::sloncek: (mater sm zgledala čist desperate:love: ). Pa je reku, da bo krvavelo kakšen dan-dva. Dokler ne neha krvavet pa tud :sloncek::sloncek::sloncek: ne smeva, ker je nevarnost infekcije. Tkole punce moje - jest sm vesela, da ni kakšnga škampa (rakca) in da se premika naprej, tud če krvavi. Bojo že poštimal - ni :hudicek:. Ampak punce, če ne bi mela vas, bi blo zihr precej slabš. Že tko sm bla čist presrana (pardon:ups: ). Ampak že sama misel, da vas tolk misli name in da vas tolk še ponoč stiska pesti zame in da so med vami tud tamičkeni :duda::duda::duda:, punce, to človeka tko gane in to se ne da opisat. Še enkrat hvala za vse:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:. Zdej pa držimo pesti še za PikaPolonico in Donjo, da bo vse OK. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|