Strawberrie Cherrie -> RE: Osebna rast (17.3.2007 13:48:10)
|
Tud jaz že par dni pišem svoj zasebni blog. In ugotovaljam, da se vsaki dan nekaj naučim - > in sama pri sebi upam trdit, da je to dobro. Najbolj sem ponosna na to, da sem se v zadnjih letih naučila biti bolj trdna. Da ne popustim pred vsakim pritiskom in padem v jok, pa tudi to, da sem se naučila rečti NE in pa postaviti zase in za svoje ideale. Sem še pa vseeno mnenja, da to pride z leti. In verjamem, da bom pri 50tih še boljša in ne pa zagrenjena in osamljena. Recimo mene je zadnje čase skoraj 'fršlok' , ker sem ugotovila, da enostavno nimam več časa za vse - mali [sm=duda.gif] potrebujem povsem in 100% mene, pa še skorajda 80% ateka. Kar na1x je bilo vse nepospravljeno, jaz pa osamljena in tečna. In sem najedala - najedala sem mojemu, izlivala sem svojo dušo tukaj na RR, par dni sem bila slabe volje. Potem sva nekako poštimala, in sem ugotovila, da ni BISTVO mojega življenja to, da imam tipi topi pospravljeno, pri tem pa skrbim za možeka, otroka in še psa. Je čisto OK, če je za prvo silo pospravljeno, mi smo pa raje zunaj na sončku, posoda itak počaka. V samo 10dneh se mi zdi, da sem postala manj zagrenjena in pikolovska [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in sem ponosna nase. Meni veliko dajeta tudi moji 2 prijateljici - sta si zelo različni, in me dopolnjujeta ena iz ene in druga iz druge strani -> z eno se lahko pogovarjam o špotu, modi, oblačilih, stanovanjih, z drugo pa o otrocih, kuhi, likanju. In vsakič pridem iz čveka pomirjena. Ne morem ravno rečti, da se lahko na katero 100% zanesem, ker se ne morem in tega od njuju niti ne zahtevam. To so meni tiste pomembne stvari s katerimi rastem - veliko pa se učim tudi kot mami, predvsem potrpežljivosti in vztrajnosti. Otrok dela čudeže. RESNO!
|
|
|
|