Stajica (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

M&P -> Stajica (3.10.2004 19:19:01)

Zanima me, če uporabljate stajice za vaše :duda: mulčke? Jih dajete kaj noter?

lp,:rozica:

dory -> Stajica (3.10.2004 19:31:38)

Sicer smo za stajico se malo premajhni, s ce bo mali tako ziv kot mamica, potem bomo zagotovo uporabljali tudi stajico..vsaj ves kje otrok je, ti pa vmes lahko kaj naredis :)

LORELAJ -> Stajica (3.10.2004 19:39:49)

Moja pupika ima 6 mesecev in jo dajem v stajico. Malo se jo zavarovala z blazino, da se lahko nasloni pa malo igrač in prav uživa, skupaj je lahko tudi do eno uro noter pa skor ne vem zanjo, ker se tako zamoti.

lp, Lorelaj

mehurčica -> Stajica (3.10.2004 21:04:09)

Uporabljamo jo samo za igrače.:)- David pa ima celo stanovanje prek. Če ga dam v stajico, je čez par minut z obrazkom v mreži in mu ni jasno, kako ne more skozi.:)-:)-:)-

Lp:miska:

Urša -> Stajica (3.10.2004 21:12:16)

Uporabljamo jo, ampak se mi zdi, da bolj za odlaganje in skladiščenje igrač! :)-:)-:)- Not zdrži sam 5 minut!:((

viv_ -> Stajica (3.10.2004 23:20:48)

Nam pride zelo prav :) Sploh ker Mirna že precej hodi jo ni nikjer v stanovanju mogoče pustiti same niti za trenutek. V stajici se pa to da, pa še zabavno ji je, ker lahko veselo pleza gor in dol po ograji...

Toplo priporočam!

MINEJA -> Stajica (4.10.2004 8:20:16)

Mi je nimamo, ker je pediatri ne priporočajo.Otrok namreč hodi po prstih ... Verjetno pa par minutk ne škodi ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

MINEJA -> Stajica (4.10.2004 8:50:06)

Sorry sem se zmotila!!!! Semprej ravno nekaj brala o hojicah, pa sem zamenjala ...:zmeden:
Mi imamo za stajico prenosno posteljo, pa tudi noče biti več kot par minut ...
:sloncek::sloncek::sloncek:

*maja -> Stajica (4.10.2004 9:36:50)

Mi jo uporabljamo že od 4. meseca. Sedaj ko pa je naš :duda: star že 11 meseceva pa ga ne moremo nikjer pustiti samega niti za sekundo, pa pride zeloooo prav. Notri sicer ne zdrži več kot pol ure, apak je vseeno zelo uporabna.
Vsekakor jo priporočam :bravo:.

malika -> Stajica (4.10.2004 10:39:31)

Mi smo jo dali ven, ker najprej ni hotel biti v njej. Ampak zdaj se dviga na čisto vsako stvar in včasih komaj preprečim kak hud padec tako, da smo jo postavili nazaj, ampak ni ravno najbolj srečen v njej.Najraje ima še vedno prosto sprehajanje po celem stanovanju.

kimi -> Stajica (4.10.2004 16:27:56)

Jaz dam svojega malčka kar v avtosedež, saj vem da v stajici nebi zdržal niti minute. Če kuham ga dam na pult zraven sebe, če likam je tudi blizu tako, da me ima na očeh in je zadovoljen Star je 5 mesecev

Stran: [1]