epiduralna v mariboru (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

annie17 -> epiduralna v mariboru (16.3.2007 14:54:22)

ojla
se opravicujem, ker tezim, saj je bilo ze kar nekaj napisano o tem; sem ze brala na forumu, sam se mi porod neznatno bliza, pa bi rabla vaso pomoc.
koliko casa prej se moras prijavit v Mb bolnici za epiduralno in na katerem oddelku?

me pa se zanima, ali je katera imela tezave s plodovnico in kako to vpliva na vse?
jaz jo imam nekoliko manj, zaenkrat se ni kriticno, hodim pa vsak teden na preglede zaradi tega, bebica se mi se ni obrnila in mi ze malo namigujejo carski rez.

Tako so torej vse te tri stvari (EA, plodovnica in medenicna vstava) nekako povezane in bi prosila za kak nasvet, kako izkusnjo.

Hvala zaenkrat, annie

beba76 -> RE: epiduralna v mariboru (16.3.2007 20:53:47)

Jaz ti lahko povem le to, da sem bila dvakrat dogovorjena za EA, pa je niti enkrat nisem dobila, ker babice in zdravniki v porodni nekak niso navdušeni nad njo. No, vsaj pri meni niso bli.
Mogoče ma kera bolj pozitivne izkušnje.

Eca -> RE: epiduralna v mariboru (17.3.2007 1:15:32)

Jaz sem pri prvem porodu imela to srečo in jo dobila. Sicer pa se je potrebno prej oglasiti in najaviti pri dr. Zabavniku, nekje mesec dni pred PDP. Računaj na to, da je zagotovo ne dobiš ponoči, zvečer (po 16. uri) in med prazniki.

LP, Eca

Stran: [1]