kaj se igrate? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


gogi73 -> kaj se igrate? (16.3.2007 14:53:05)

Ojla!
Kaj vse počnete s svojimi 3 mesečniki?
Kako jih pripravit do pasenja kravic? Jz dam našega na trebuh, morda malo dvigne glavico ampak prav dolgo je ne more obdržati in se kr zarine med rjuhe. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zelo redko, da mu uspe pogledati z dvignjeno glavico tudi sem in tja, ko ga držim pokonci, pa jo že kar drži, čeprav še opleta z njo sem in tja.





Anonimen -> RE: kaj se igrate? (16.3.2007 15:02:26)

ja sj prav dolgo je res ne more gor držat sj je še mali...sj se bo navadil s časoma...

sicer sva pa midva se igrala z pliškoti..igračkami ki jih ima..pela sm mu pesmice..ga ogovarjala..gledala skozi okno se mu spakovala..itd...,..vse se najde..no to vse še zdj počnem...

Lp




Anonimen -> RE: kaj se igrate? (16.3.2007 15:46:18)

Kar počasi s pasenjem kravic. Naš jih tud ni hotel na začetku. Zdej pri petih mesecih pa kar glavo sem pa tja obrača in vriska ko jih pase. Počasi, saj bo dal znak kdaj mu bo všeč. Zdej mu je najbrž še ful naporno. Midva sva se igrala z ropotuljicami, pliškoti, glasbenimi igračkami, pela, plesala sva (še zdaj), pogovarjava se.... Veliko se da. Sej so pri teh mesecih že ful pametni. V glavnem se pa imejta rada.

LP




romta -> RE: kaj se igrate? (16.3.2007 15:51:25)

Za pasenje kravic je mogoce res še prezgodaj, lahko ga večkrat daš probat, ampak ne pretiravat. Pa nikakor ga ne dajat na mehke površine, obvezno na trdo, najbolje na tla, na kakšno primerno blazino za na tla.
drugače pa mislim da se je najbolje veliko z njimi pogovarjat, se jim smejat, pačit itd...




Strawberrie Cherrie -> RE: kaj se igrate? (16.3.2007 17:16:17)

- pasenje kravic
- masaže, razgibavanje
- pesmice, pravljice (naš ful rad posluša)
- gledanje v ogledalo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]




gogi73 -> RE: kaj se igrate? (16.3.2007 20:47:51)

Super ste, hvala za odgovore. Sem kr malo pomirjena glede kravic, ker sem imela občutek, ker sem brala tudi druge forume, da že vsi ful držijo glavice pri treh mesecih. Še enkrat hvala! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]