Antibiotik - spet! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> Antibiotik - spet! (16.3.2007 10:32:09)

 Včeraj se je naš mali tako čudno obnašal. Zvečer pa je začel kašljati in iz nosa mu je začel ven letet ko je kihnil. Pa kar nekaj mu je hropelo v pljučkih. In smo se odpravli na urgenco. Seveda smo čakali kot nori, tamal že zaspan in siten...da ne govorim o katastrofalnem zdravniku, ki po mojem mnenju sploh ne zna z otroki...Seveda smo spet dobili Hiconcil (kot pred 2 mesecema ko je bil prehlajen). Spali smo do dveh zjutraj skoraj nič potem pa začuda kar v redu. Sem mu tudi kar precej dvignila vzglavnik, dala par kapljic fiziološke v noska...Se mi zdi da je že malce boljše. Ampak izgleda, da znajo dohtarji samo z antibiotiki pomagat. Pa tko majčkeni ko so naši pikeci. Danes je star 5 mesecev. Bogi.
Če imate še kakšen nasvet kako ga čimprej pozdravim...prosim.
Upam, da ste ostali zdravi in uživate v sončku. Uživajte še namesto nas.

LP




blak -> RE: Antibiotik - spet! (16.3.2007 10:37:37)

Pravkar sem odgovorila na temi prosim za nasvet. Poglej tam, če ti lahko kaj pomaga.
Lepo se pozdravita.




Anonimen -> RE: Antibiotik - spet! (16.3.2007 14:56:22)

Glede na to, da vidim od kod si, sklepam, da imaš istega pediatra kot moj oz. možev nečak. Ta bogi revež je non stop na antibiotikih, za vsak kihec mu ga predpiše, ker drugega, kot recept napisat, ta dohtar očitno ne zna. In je mali odporen na vse antibiotike in non stop bolan, neodporen, da ne moreš verjet.




Anonimen -> RE: Antibiotik - spet! (16.3.2007 15:42:46)

Sej pediatrinja je čist ok, ampak tisti dežurni zdravnik, ki je bil pa včeraj je bil pa za odstrel. Naj ti namignem - včasih je bil direktor ZD.
Dober datum novega člana imaš - upam da bo vse ok. Bo potem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]? (777 je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] število - če verjameš v to. Jaz ne!)

LP




eya -> RE: Antibiotik - spet! (16.3.2007 21:07:46)

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Dober datum novega člana imaš - upam da bo vse ok. Bo potem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ? (777 je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  število - če verjameš v to. Jaz ne!)


Malo mimo teme-kolikor jaz vem, je 666 hudičevo število[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Antibiotik - spet! (17.3.2007 11:32:44)

Upssss! Tole pa je bil kiks stoletja. Se zelo opravičujem! Eya hvala, ker si me opozorila. Hotla sem rečt da je to pravljično število. Ne vem kje sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] dobila. Pardon!!!!

LP




Anonimen -> RE: Antibiotik - spet! (17.3.2007 22:35:31)

No, pravljično se lepše sliši, ja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Upam, da res ne bo kak hudiček, falot mali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Potem pa možno, da je bil od nečaka dohtar dežuren. Zanjga vem, da še skoz vrata dobr ne prideš, pa že recept za antibiotik piše.




Stran: [1]