Anonimen -> Samota - kaj naj naredim? (16.3.2007 10:18:33)
|
Poročena sva skoraj leto in pol, imava 10 mesečnega sinka. Vse čudovito. Oba naju ima rad, pa vendar ima tako malo časa. Preselila sem se 120 km stran od doma, k njemu domov. Prej sem živela 2 km stran od mesta in imela v bližini vse. Zdaj imam do prve konkretne trgovine 16 km, živimo v zapuščeni vasi na nekem hribu, sicer v novi hiši, a nikjer ni žive duše, razen njegovih staršev, s katerimi pa se ne razumem. Tu okrog nikogar ne poznam, internet je katastrofalno počasen (max. 16,8kbps), on pa zjutraj gre v Lj in zvečer s temo pride, ker veliko dela za brata. Sej z najinim sončkom je čudovito, sam ko moj mož pride domov ima še sto stvari za naredit in potem je utrujen in hitro zaspi. Zjutraj pa po kratkih postopkih oddide. Mene pa čaka samo gospodninje (k sreči imava svojo kuhinjo in kopalnico, spalnico pa žal v istem štuku kot njegova dva). Tu mi je totalno bedno, on pa tega ne razume. Še na sprehod nimam dobro kam, ker je povsod makadam (tudi do nas), pa povsod so hribi. In moj sonček je težak, da bi ga nosila kdo ve kam. Prijateljice so vse v službah, pa še zelo zelo daleč. Jaz bom do septembra doma, potem pa si moram najt prvo zaposlitev. Najraje bi se odselila stran, ker mi je tu bedno živet, a on je tako navezan na dom, da noče stran. On mora skrbet za mamico in očka, on misli živet z njima. Tu naokrog so same stare, grde razpadajoče hiše, okolica je obupna, pa ima sanje, da bo vse skupaj uredil, ampak kaj, ko cele dni hodi delat. Še ob nedeljah ga težko zvlečem kam, razen seveda če gre za njegovo družino in njihove fešte. Za moje prijatelje pa nima časa, ker mora delat. Ko pride domov, večino prostega časa posveti najinemu sončku, jaz pa se počutim zapostavljena. Nikomur ne morem potožit kako in kaj, on pa pravi naj ne jamram. Seveda ga potem dostikrat zasujem z obtožbami. Imam ga rada, si pa želim, da bi bilo drugače. Trenutno sem čisto brez denarja - preživlja me on. Sicer imam avto, a kaj, ko letanje po raznih trgovinah ne prinese boljšega počutja. Sicer pa tako ali tako grem samo po nakupih prehrane. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] sem. In vsake toliko časa sem na tleh zaradi tega. Še dobro, da imam najinega sončka, ker drugače bi znorela.
|
|
|
|