|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prometrium
16.3.2007 10:16:44   
Anonimen
Imam vprašanje. Zanosila sem s pomočjo umetne oploditve. Zdravnik pa mi je rekel, da moram jemati prometrium še do 12 tedna. Ali ima kakšna podobno izkušnjo?
Ali je možno, da je prometrium podoben kot dobroston?
LEP DAN
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prometrium
16.3.2007 10:34:40   
nana 27
Jaz sem ga jemala do 12. tedna. Je zelo podoben dabrostonu oz. ima podobno funkcijo, le da je v prometriumu čisti progesteron.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2007 15:45:46   
majrim
jaz sem ga tudi jemala do 12 tedna,ker mi je dr.Reš tako naročil ,pa itak ,da narediš vse,da se plod obdržiuser posted image ...tako,da je zdaj vse ok in samo čakamoooooo koncauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2007 22:06:03   
AnaB.
Jaz sem tudi jemala prometrium, ker sem imela v prvih tednih nekaj krčev, a nič resnejšega - bolj za preventivo. Jemala sem nekaj več kot 4 tedne in je bilo tudi dogovorjeno, da bom nekje do 12. tedna. Potem pa so se mi pojavili ful grdi stranski učinki (srbečica, bolečina na dotik in izpuščaji - tam spodajuser posted image  in povrh vsega še izcedek, ki ni bil več bel, ampak rumenkast). Seveda sem poklicala g. in je rekel naj preneham z jemanjem. Upam, da ve nimate takih težav!
Drugače pa je prometrium praktično progesteron, ki skrbi in pomaga maternici pri ugnezditvi ploda.
Toliko vem jaz.
Papa

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?